OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK SMATRA SE NAJZAGONETNIJIM

Zanimljivosti

OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK SMATRA SE NAJZAGONETNIJIM

Ovaj znak nerijetko se osjeća necijenjeno i neshvaćeno, a oni rođeni u ovom znaku na glasu su kao najfluidnije i najdinamičnije osobe.

Riječ je o Ribama, znaku čiju zagonetnu auru nije lako odgonetnuti.

Njihove emocije, kao i ponos i samopouzdanje mogu biti srušeni nemarnim riječima koje izgovore prijatelji ili voljene osobe, a kako Ribe nemaju odbrambene mehanizme koji ih štite od vlastitih osjećaja, one će okrenuti drugi obraz i skrenuti pozornost na vašu bol ili korijen problema u sukobu. Sklone su nenasilnim rješenjima, suosjećanju i samilosti, a kada ih neko neoprezno povrijedi, samo pate.

NAJVEĆI SU EMPATI ZODIJAKA

Ribe su društveni kameleoni pa u različitim okruženjima pokazuju različite verzije sebe. Nisu površne te upijaju i odražavaju svoju okolinu. Za to im je potrebno mnogo energije pa kada dođu kući nakon zabave ili dugog dana na poslu, mogu biti plahe i ne vrlo društvene. Ribe se brzo oporavljaju i dobro se nose s negativnošću.

Ribe imaju izraženiju empatiju nego drugi znakovi te se mogu uskladiti s najdubljim i najsuptilnijim dijelovima uma čak i potpunog stranca. To im daje dodatnu društvenu razinu doživljavanja i interakcije s drugima, a na njihove reflektirane emocije može se gledati kao da su prave, što može izazvati zbunjenost ili dati izgled stalne promjene raspoloženja.

hayat.ba