ANĐELA (72) JE SILNE PARE POTROŠILA ZBOG DEČKA (27): U poznim godinama se zaljubila kao TINEJDŽERKA!

Zanimljivosti

ANĐELA (72) JE SILNE PARE POTROŠILA ZBOG DEČKA (27): U poznim godinama se zaljubila kao TINEJDŽERKA!

Anđela je baka koja se opasno zaljubila u 45 godina mlađeg dečka, ljubav je htela da podeli sa celom svetom, ali joj mnoge stvari nisu išle na ruku Ovo joj je bio treći pokušaj braka – a njen muž je 45 godina mlađi od nje. Anđela Načukvu je na ceremoniji blistala kao vrtoglava tinejdžerka.

Anđela, 72, upoznala je CJ-a (27) samo tri meseca ranije nakon što je dodao na Fejsbuku. Odmah je otputovala u njegovu rodnu zemlju Nigeriju,a na njihovom venčanju su se prvi put sreli licem u lice.

Anđela je insistirala na tome da je CJ njena srodna duša i otkako su se venčali potrošila je 20.000 funti na posete i uporno je pokušavala da ga uvede u Veliku Britaniju. Drama od šest godina bila je okončana kada mu je odbijena viza, ali ona tvrdi da je njihov brak čvrst uprkos ogromnoj udaljenosti između njih.

Anđela je penzionisani taksista iz Dorčestera u Dorsetu i tvrdi da je CJ najbrižniji muškarac na svetu koga bi svaka žena mogla da poželi. „Čini me da se osećam kao najlepša žena na svetu. Znam u svom srcu da pripadamo jedno drugom i da nećemo prestati da se svađamo dok ne budemo zajedno kao muž i žena.

Posle venčanja joj je bilo jako teško da ga napusti. Anđela kaže da je znala da će ga uskoro ponovo videti, ali njen zahtev za porodičnu vizu je odbijen. „Bila sam toliko odlučna da dobije vizu da sam angažovala advokate da se bore za nas. Od tada sam ga posetila dva puta. “Potrošili smo zajedno 20.000 funti pokušavajući da se vidimo. Iskoristila sam svoju ušteđevinu i on mi je postepeno vratio polovinu.”

Anđelu je CJ kontaktirao iz vedra neba. „Nakon što se moja veza završila, osećala sam se usamljeno. „Nakon što sam šest meseci bila sama, videla sam da mi je prelepi mladić poslao zahtev za prijateljstvo na Fejsbuku. „Pitala sam se zašto me je dodao, ali sam prihvatila i poslao mi je poruku u kojoj mi je rekao kako je moja fotografija na profilu divna. „Bio je tako zgodan, sa velikim smeđim očima i telom koje mu je odgovaralo. Nisam videla nikakav problem u započinjanju razgovora sa njim. „Satima smo razgovarali o našim porodicama i hobijima. Bilo je kao da se poznajemo godinama. „Jedini problem je bio što je bio 45 godina mlađi i živeo 4.000 milja daleko u Nigeriji.

Anđela se udala za CJ-a pred njegovim prijateljima i porodicom u Lagosu. „Svečanost je bila tako lepa i CJ je sve to savršeno organizovao. Bio je to najsrećniji dan u mom životu. Nakon toga su mu odbili vizu.

Anđela je godinama pokušavala da mu obezbedi vizu, ali nikada nije potvrđen srećan kraj. Anđela se oglasila pre četiri godine ističući da joj je poslednja nada studentska viza, koju će CJ verovatno uspeti da dobije.

(espreso.co.rs)