POLICIJA PODNELA PRIJAVU PROTIV SEVERINE ZBOG AGRESIVNOG PONAŠANJA: Pevačica psovala i vređala socijalnu radnicu?!

Showbizz

POLICIJA PODNELA PRIJAVU PROTIV SEVERINE ZBOG AGRESIVNOG PONAŠANJA: Pevačica psovala i vređala socijalnu radnicu?!

Protiv Severine Vučković policija je podnela predlog optužnice Prekršajnom sudu u Hrvatskoj zbog sumnje da je pevačica remetila javni red i mir. Pre dva meseca Centar za socijalni rad je podneo prijavu za remećenje javnog reda i mira protiv Severine zbog agresivnog ponašanja.

Naime, pevačica je telefonom pozvala Centar za socijalni rad, a nije birala reči prema socijalnoj radnici, pa ju je tako navodno pitala “sa kojim pravom šalje drugog socijalnog radnika na njenu adresu da poseti majku”.

Socijalna radnica je navela da je pokušala da objasni pevačici da oni moraju da reaguju na svaku prijavu koja ima sumnja da je izvršeno nasilje.

– Međutim, nju ne zanima što se ima za reći, nego nastavlja: Je… vam majku svima, ovo je zaje…, zaje… me već devet godina i sad je dosta – navodi socijalna radnica navodne Severinine reči.

Severina je nakon toga nastavili da vređa i ostale zaposlene, pa je socijalna radnica morala da je prijavi zbog načina komunikacije.

– Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 50-godišnjakinjom zbog sumnje u počinjenje prekršaja opisanog u članku 17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira na štetu zaposlenice Centra za socijalnu skrb Zagreb te će optužni prijedlog biti podnijet Općinskom prekršajnom sudu u Zagrebu redovnim putem – piše u policijskom obaveštenju, prenosi 24sata.hr.

Kurir.rs/S.M./24sata.hr