Šuput o incidentu s haljinom: Na ovo nisam računala, a znala sam da se svašta može dogoditi

Showbizz

Šuput o incidentu s haljinom: Na ovo nisam računala, a znala sam da se svašta može dogoditi

Pjevačica i voditeljica jučer je u ‘Plesu sa zvijezdama’ dobila na poklon tortu koja je na kraju djelomično završila na njezinoj crvenoj haljini

Maja Šuput (42) je kao i svake nedjelje veselo vodila ‘Ples sa zvijezdama’ u šarenim modnim kombinacijama, a u posljednjoj je epizodi na sebi je imala usku i kratku crvenu haljinu. Od natjecateljice, slastičarke Ivane Čuljak (33) na poklon je dobila dugo željenu tortu koja je slučajno završila na njezinoj haljini nakon što ju je prepao Asim Ugljen (39).

– Govorili su mi svašta se može dogoditi kad idemo LIVE… na ovo nisam računala. Adrenalin, uzbuđenje, strka i ludilo… uglavnom, bilo mi je savršeno. Moja doza stresa u kojoj uživam – napisala je Maja uz fotke.

Nakon što je Maja zaprljana šlagom tijekom prijenosa uživo, zatražila je od produkcije reklame i presvukla se u novi outfit, a putem do garderobe uspjela se fotografirati sa stilistom i svojim najboljim prijateljem Markom Grubnićem (40).

Instagram

Maja i Marko su na fotkama u žurbi i drami, ali poze su im besprijekorne.

Instagram

Ivana koja je tortu donijela Maji na poklon na kraju je s partnerom Ivanom Jarnecom napustila natjecanje, a žiri je ovoga puta spasio Bojanu i Gordana od eliminacije.

U idućoj emisiji nema ispadanja jer je posebno uskršnje izdanje, a za tu prigodu natjecatelji će morati zamijeniti plesne partnere.

Instagram

24sata