PADAJU MASKE! Đedović prepričao Dalili razgovor sa intervjua, pa otkrio šta mu je Dejan rekao: ‘GAJI NADU DA ĆETE SE NEKADA POMIRITI!’ (VIDEO)

Showbizz

PADAJU MASKE! Đedović prepričao Dalili razgovor sa intervjua, pa otkrio šta mu je Dejan rekao: ‘GAJI NADU DA ĆETE SE NEKADA POMIRITI!’ (VIDEO)

Dalila Dragojević je u toku noći razgovarala sa Markom Đedovićem posle njegovog intervjua sa voditeljem Darkom Tanasijevićem. Dalilu je zanimalo šta je Marko pričao o njoj, pa su se dotakli teme Dejana Dragojevića:

Dođi ovamo – rekla je Dalila.

Pričali smo o Miljani,Bebici, Anđeli… Da li možete vas dvoje da se smirite, da li se on promenio jer svi to vidimo… O dešavanjima, rekao sam da se ljudi svađaju oko budalaštima, o frizerima. Rekao sam da niste normalni da ste se pos*ali sebi u život… – govorio je Đedović.

Pitao je ko je kriv, ja sam rekao Dalila. Rekao sam da su verovatno čuli moj razgovor iz pušione sinoć… Kada sam pričao sa njim, nije želeo da ulazi u vašu priču. Lepo sam mu rekao da je normalno da sumnja, jer je nemoguće da preboliš ženu za 17 dana. Mensuru ne smemo da verujemo da je preboleo devojku posle godinu dana, a njemu treba da verujemo da si preboleo ženu za par dana, nemoguće. On je skakao u bazen, jezero, lupao glavom o zid, a od Mensura to nismo videli. Hteo je da me navede na to da priznam da i ti za njim patiš. Rekao je da te je odgurnuo kada si želela da ga zagrliš, a znam da laže. Rekao mi je da je David bio kod vas, a posle je demantovao, kaže nije rekao! – nastavio je da šapuće.

Ma laže, nije me odgurnuo – šaputala je.

Da, rekao sam mu da nije normalno da poverujem da posle svih lupanja čaša u glavu i udaranja glavom u zid, on nije hteo da te zagrli – nastavio je.

Ne možeš ti njega da mrziš – rekla je Dalila.

Ne mrzim ja njega, mrzim ja njegov rijaliti. Te fore su mi bezveze, što misli da je mnogo pametan i da ću ja da mu verujem. On se priklonio Mići i pucam sam sebi u nogu… Da ja nisam skakao na Miću onda sve bi bilo drugačije… Ne može on mene da vrti, ali ja ćutim i pustim, jer je bolje da se čuje to vrtenje nego da se ja svađam sa njim ko je u pravu. Sinoć je sve rekao… On sad od mene hoće da čuje da li ti patiš… – govorio je Marko.

Ne razumem, šta to menja? Šta mu to znači u životu? – pitala je Dragojevićka.

Njemu ljubav sa Aleksandrom ne znači. On se prema njoj ponaša kao prema kobili. Njemu znači da se oseća voljenim, da se nada da ćete se pomiriti – rekao je Đedović.

Sve je bolje od ovoga kako se ovaj ponaša prema meni – govorila je Dalila.

Detaljnije u nastavku.

https://youtu.be/Sqa2lOqvOY8

https://youtu.be/eQw3YovnCFY

pink.rs