OČUH VIŠE NE PRIČA SA MNOM! SAD JE U IGRI OZBILJNA LOVA: Deniz Dejm otvorila dušu posle rijalitija, cveta joj BIZNIS ZA ODRASLE!

Showbizz

OČUH VIŠE NE PRIČA SA MNOM! SAD JE U IGRI OZBILJNA LOVA: Deniz Dejm otvorila dušu posle rijalitija, cveta joj BIZNIS ZA ODRASLE!

Bivša zadrugarka Deniz Dejm prvi put posle rijalitija “Zadruga 5” progovorila je o svim aktuelnim tamama iz njenog života. Deniz je za Republiku odgovorila na goruća pitanja, a čak je prokomentarisala i otkrila da je sa Takijem Marinkovićem provela noć nakon što je ispala.

Kako se osećaš posle Zadruge?

– Stvarno dišem sa punim plućima, puna pobedničkog elana. Mislim, da sam stvarno prikazala sebe takva kakva u stvari jesam. Za razliku od većine. Naravno, smisao ulaska u Zadrugu je bio marketinška promocija mog profila za odrasle i to se pokazalo kao pun pogodak, ali ne smem da previše pričam o ciframa, jer takav dogovor imam sa mojim menadžerom. Ali recimo da je dovoljno za jednu nekretninicu u Beogradu.

Da li ti je Zadruga promenila život?

– Naravno, od regionalne zvezde u Sloveniji me je promenio u balkansku zvezdu u finansijskom smislu, u duhovnom što se tiče podrške naroda. Hvala za poverenje Pink televiziji i produkciji Zadruge.

Šta su ti rekli roditelji, porodica kada si ih videla? Da li su ti nešto zamerili?

– Očuh ne razgovara više sa mnom, mama me još uvek podržava, ali je i ona imala mnogo kritika na moj račun, pogotovo na tuče, ali to i razumem.

Da li si se čula sa Janjušem nakon što si izašla?

– I da sam se čula, nikad ne bih otkrila, jer nisam ja ta koja treba da se hvali trofejima. Pitajte drugu stranu. (smeh)

Taki je objavio fotografiju sa tobom nakon što si ispala, da li si se videla te noći sa njim? U kakvim ste sada odnosima?

– Da, prve noći sam požurila Takiju, stvarno se dugo nismo videli i stvarno sam mu morala ispričati puno toga, ne smem da otkrivam šta, jer je to naša tajna. Toliko dugo smo razgovarali da sam zaboravila na sat i vratila sam se kući u ranim jutranjim satima, a ono što se desilo te večeri, ne bih da otkrivam, kao što sam rekla, pitajte drugu stranu.

Da li si ponosna na svoje učešće u rijalitiju?

– Da, za mene sam ja pobednik i sada samo do jula čekamo 2. i 3. mesto.

Da li ćeš nastaviti da se bavis snimanjem sadržaja za odrasle?

– Pa naravno, moram, posebno sad kad je u igri ozbiljna lova.

Da li si očekivala duži boravak u Zadruzi?

– Najiskrenije, pre ulaska sam angažovala jednu PR firmu za starlete i rekli su mi, da ako budem tako iskrena i liberalna biću izbačena pre decembra. Rekli su mi, da narod voli da demistifikuje žene koje se predstavljaju kao svetice i otkrivaju njihovu ružnu prošlost, ali srpski narod se pokazao kao tolerantan i liberalan. I te kako je prihvatio iskreno ženu kao što sam ja. Narod ceni iskrenost.

Kada ti je bilo najgore u rijalitiju?

– Kada nisam dobila boje za kosu.

Kurir.rs/K.Đ/Republika