HOROSKOP ZA SUBOTU 9. APRIL: Strelčevi će se dobro osećati, a OVAJ ZNAK očekuju promene u sferi ljubavi!

Zanimljivosti

OVAN

LJUBAV: Nećete biti dobro raspoloženi zbog čega ni ne treba ni da očekujete napredak u ovoj sferi. POSAO: Trenutno ste blokirani, ili nepovoljnim okolnostima primorani da sačekate bolje vreme za delanje. ZDRAVLJE: Lošije.

BIK

LJUBAV: Moguća je veza sa dosta starijom osobom ili nekom koju u drugim okolnostima nikada ne biste izabrali. POSAO: Finansijski problemi; gubitak ili neki dug koji ćete morati da otpišete. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

BLIZANCI

LJUBAV: Prijatelji ili kolege sa posla, bi mogli da vas upoznaju sa nekim ko će vam se dopasti. POSAO: Uspeh u svemu što podrazumeva započinjanje nečeg novog, samostalno preduzetništvo I rizik. ZDRAVLJE: Slabije.

RAK

LJUBAV: Moguće promene I problemi u sferi ljubavi. POSAO: Moguć uspeh u svemu što ima veze sa transportom, bilo ljudi bilo robe, kao I prometom informacija. ZDRAVLJE: Bićete vrlo promenljivog zdravlja.

LAV

LJUBAV: Problemi u odnosu, možda pre svega zbog nedostatka entuzijazma kada je ljubav u pitanju. POSAO: Moguća je finansijska dobit, ali kontrolišite svoje izdatek I nemojte se previše opuštati. ZDRAVLJE: Povedite više računa o ishrani.

DEVICA

LJUBAV: Ljubav će se možda sama nuditi, prilika prezentovati, vi nećete morati mnogo da biste ostvarili napredak. POSAO: Mešanje posla I zadovoljstva bi moglo da izazove velike probleme. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA

LJUBAV: Nemojte raditi ništa što se protivi vašim željama, čak I ako je partner neumoljiv I tvrdoglav. POSAO: Možete dobiti dobru priliku za posao, ali I imati probleme u sferi logistike I administracije. ZDRAVLJE: Opasnost u saobraćaju.

ŠKORPION

LJUBAV: Niste previše dopadljivi ovih dana, I to pre svega ima veze sa vašim lošim raspoloženjem. POSAO: Napravićete lošu procenu u sferi finansija. ZDRAVLJE: Solidno.

STRELAC

LJUBAV: Ljubav sa nekim ko je daleko. Interesovaće vas samo oni koji mogu da vam prošire vidike. POSAO: Vaš trud će biti nagrađen ali previše posla bi moglo da izazove zamor. ZDRAVLJE: Dobro ćete se osećati.

JARAC

LJUBAV: Nejasna situacija u sferi ljubavi. Nedefinisani odnosi ili jednostavno nećete znati šta želite. POSAO: Pravićete solidne planove I biti opterećeni dugoročnim predviđanjima. ZDRAVLJE: Stabilno.

VODOLIJA

LJUBAV: Zajednička ulaganja sa izabranom osobom će signalirati ozbiljnosti vaše zajednice. POSAO: Možete shvatiti da ste promašili u izboru karijere, I osetiti se zarobljeno. ZDRAVLJE: Blago poboljšanje.

RIBE

LJUBAV: U povoljnoj ste fazi za ljubav ali morate biti selektivniji. Ako vam se svi sviđaju, onda vam se ustvari niko ne sviđa dovoljno. POSAO: Uspeh partnerskog posla. ZDRAVLJE: Gljivične infekcije.

informer.rs