MILJANA HOĆE DA BUDE GORA OD DALILE! Marija Kulić besna: Sedi na 2 stolice, za takve stvari se GUBI GLAVA! Evo da li je se ODREKLA

Showbizz

MILJANA HOĆE DA BUDE GORA OD DALILE! Marija Kulić besna: Sedi na 2 stolice, za takve stvari se GUBI GLAVA! Evo da li je se ODREKLA

Miljana Kulić napravila je pometnju sa svojim bivšim dečkom Lazarom Čolićem Zolom, a i sadašnjim Nenadom Macanovićem Bebicom.

Naime, Miljana je prvo raskinula sa Bebicom, pa molila Zolu da spavaju zajedno u krevetu. Kada je Zola to odbio, Miljana je molila Nenada da se pomire, a mi smo stupili u kontakt sa Marijom Kulić koja je žestoko opelala po Zoli, ali i Miljani.

“To su Miljanina posla, da ne kažem kakva posla, možda hoće da bude gora od Dalile. Nju niko ne tera da bude sa Nenadom ako ne želi, a da se miri sa Zolom je van pameti. Ona je bez mozga devojka. Ja sam rekla da je dečko dobar, pažljiv, brižan, ali ako ona neće, ne mora da bude sa njim, ni sa kim ne mora da bude, može da bude sama. Koliko ima devojaka koje žive same? Van pameti je da se vraća onom ološu i majmunu smrdljivom. Dete je bez trunke mozga, ja ne znam da li igra igru da bude gora od Dalile, da li stvarno misli da treba. Ona nema budućnost sa ovim, vidi se da čovek sa njom igra kako hoće”, rekla je Marija za naš portal.

U toku rasprave sa Miljanom, Nenad ju je pitao da li je dobila poruku od majke, a Marija je sada istakla da ništa neće da dobije.

“Naravno da nije dobila ništa, niti će da dobije ikakve poruke. Nikad se ja nje nisam odrekla, da mi je dete bez mozga, stojim iza toga. Mogu da kažem svašta, da je pljunem, neću da se odričem, nije još došlo dotle da se odričem. Ako je to njen izbor i njen izbor, neka ide u Derventu i ne mora da mi se obraćaš više”, rekla je Marija.

S obzirom na to da je Zola odbio da se pomiri sa Miljanom, Marija je prokomentarisala i tu situaciju.

“Jao, vidi. I ne treba ovaj smrad, smrdljivi i ne treba da se miri. Nenad ako je pametan treba da je ostavi i najzad da kaže neću i ako bi možda hteo. Šta će ona? Sa jedinim dupetom na dve stolice. Za takve stvari se glave gube. Podržavam Nenada”, zaključila je Marija.

Kurir.rs/M.M.