ĐANI IMA 3 LUKS STANA OD MILION €: A za VIKENDICU na Savi pukao 250.000 €! Obezbeđenje non-stop je iz PRIKOLICE čuva, a ima i OVO

Showbizz

ĐANI IMA 3 LUKS STANA OD MILION €: A za VIKENDICU na Savi pukao 250.000 €! Obezbeđenje non-stop je iz PRIKOLICE čuva, a ima i OVO

Folk pevač Radiša Trajković Đani sagradio je za sebe i porodicu luksuznu vilu na obali reke Save koja mu služi kao vikendica tokom proleća i leta kada želi da se odvoji od gradske buke.

Kako priča dobro obavešten izvor, Đani ne želi da se za njegovu vikendicu zna, jer je tu pronašao svoj mir i utočište.

– Đani je odlučio pre nekoliko godina da novac koji je zaradio od tezgi uloži u luks vilu koja se nalazi na obali Save. Uz savete svoje supruge Slađe shvatio je da mu je najbolja opcija da novac koji zaradi od bakšiša uloži u nekretnine. Tako se sve i odigralo – priča dobro obavešten izvor blizak porodici Trajković.

– Kako bi pronaša svoj mir od nastupa, Đani je odlučio da se izoluje na obali Save gde najviše provodi vreme tokom proleća i leta sa porodicom. U luks vili imaju bazen, palme i sve ono što im je neophodno kako bi uživali u luksuzu. Ne zna se tačno koliko ga je ova nekretnina izašla, ali se šuška da je morao da izdvoji oko 250.000 evra. Na placu se takođe nalazi i košarkaški teren koji retko ko kad od porodice Trajković koristi – zaključuje dobro obavešten izvor za “Blic”.

Đani želi da mu sigurnost porodice bude na prvom mestu, te se tako ispred njegove kuće nalazi kamp prikolica u kojoj dežura obezbeđenje kad on nije tu.

– Obezbeđenje je sve vreme u kamp prikolici i čuva Đanijevu vilu na obali reke Save. Pored toga, imanje je opkruženo kamerama kako bi mogli stalno da nadgledaju šta se događa u kraju – priča izvor Trajkovića.

Podsetimo, Đani je kupio tri stana u luksuznom naselju Beograd na vodi na kredit i dok u jednom živeti sa suprugom Slađom, druga dva ostavlja sinovima. “Slađin i Đanijev stan ima 100 kvadrata i vredan je oko 460.000 evra. Druga dva stana tek su počela da se grade i biće završeni za tri godine. Stanovi za sinove koštali su ga po 290.000 evra, a te tri nekretnine ukupno više od milion evra.

kurir.rs/blic