BIVŠU ZADRUGARKU PREVARIO MUŽ, A EVO S KIM: Objavljena slika ljubavnice

Showbizz

BIVŠU ZADRUGARKU PREVARIO MUŽ, A EVO S KIM: Objavljena slika ljubavnice

Ivana Šašić (48) šokirala je javnost kada je na društvenim mrežama objavila da se razvodi od Bojana Simića (41), s kojim je bila u braku pet godina.

Šašićka nije željela da se o njenom razvodu spekuliše, već je javno otkrila da ju je suprug prevario i to sa starijom od njega čak 14 godina.

Kako je Kurir saznao od izvora bliskom pevačici i njenom već sad bivšem dečku, riječ je o medicinskoj sestri (55), koja je 14 godina starija od Bojana i ima dete, ali i unuče.

Kako se šuška po gradu, ljubavnica je navodno ganjala pjevačicu po Šapcu, ali je Šašićka rekla da se po tom gradu u stvari drugarica ljubavnice njenog muža raspitivala o njihovom braku.

foto: Kurir.rs

“Ja protiv te žene nemam ništa, mi smo se čule. Lagao je,muljao, petljao. Meni je govorio da nista nije kriv,a prijateljima priznao da me je ipak prevario. Prevara kao prevara, i nije bauk, mnogi je oproste. Ja izdaju ne praštam – objasnila je Ivana na svom Fejsbuk nalogu.

“Ja sam joj ga poklonila, nije želela da prihvati poklon. Sam pao, sam se ubio. Tako da je to sve što imam da kazem. Za mene završena priča. Dodaću da sam ja skroz ok, da je sve ovo sastavni dio života,i da ja sigurno neću padati u depresije i gluposti, već nastaviti svoj život na najbolji moguci nacin. Ja žaliti nemam za čim, tako da nemam ni problema”, napisala je Ivana.

(kurir.rs)