JANJUŠ DISKVALIFIKOVAN IZ ZADRUGE: U Belu kuću stiglo pismo produkcije, zadrugari zanemeli od ŠOKA: Kazna 50.000 evra (VIDEO)

Showbizz

JANJUŠ DISKVALIFIKOVAN IZ ZADRUGE: U Belu kuću stiglo pismo produkcije, zadrugari zanemeli od ŠOKA: Kazna 50.000 evra (VIDEO)

Veliki šef je zadrugarima poslao hitno pismo, a ovonedeljni vođa Mina Vrbaški ga je pročitala pred svima!

– Zadrugari, ovim vas zvanično obaveštavamo da je Janjuš svojevoljno napustio rijaliti i da je diskvalifikovan, televizija Pink će ga po njegovom ugovoru tužiti 50.000 evra – glasilo je u pismu.

Podsetimo, Janjuš je sinoć bio nominovan za izbacivanje zajedno sa Deniz Dejm. Janjušević je ubedljivo pobedio Slovenku, osvojivši 75% glasova. Iako ga je publika sačuvala, Janjušević je rešio da samovoljno napusti rijaliti u kojem se nalazi poslednjih 5 godina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heavy Cur (@heavycur_zadruga)

Janjušević se prvi put na ekranima pojavio 2017. godine u sezoni 1 pomenutog rijalitija, kada je osvojio publiku svojim šarmom i posebnom vezom sa starletom Anom Korać. U trećoj sezoni ušao je u vezu sa Majom Marinković, zbog koje se razveo. Iako je važio za jednog od favorita, sada je napustio rijaliti, a Pink će ga teretiti za 50.000 evra.

https://youtu.be/kuGZEVel2KA

Kurir.rs/S.M.