Šest mjeseci poslije smrti supruga Danijela, njegova familija ju je posjetila ZAHTJEVAJUĆI nevjerovatnu stvar

Zanimljivosti

Šest mjeseci poslije smrti supruga Danijela, njegova familija ju je posjetila ZAHTJEVAJUĆI nevjerovatnu stvar

Supružnicima je ulaskom u brak cilj da dijele sve i dobru i u zlu, da ostare zajedno i jedno drugom zauvijek uljepšaju živote. Nažalost postoje parovi čiji se brakovi ne ostvare do kraja, bilo zbog razvoda ili neke nesreće. Poput ove tragedije.

Žena nepoznatog identiteta iz SAD ispričala je na Reditu šta joj se dogodilo poslije šokantne i iznenadne smrti supruga.

– Danijel i ja bili smo u braku godinu i po dana. Bilo nam je jako lijepo, voljeli smo se i dijelili sve. Prije ulaska u brak, na vjeridbi mi je dao nakit svoje bake, uključujući i njen skupocijen prsten. Zaista mi je uljepšao život i vjenčanje na najjlepši način. A onda je samo odjednom nestao, kao da ga nikad nije bilo – piše žena na stranici foruma “Im I The As…e” (“Jesam li ja ser…a?”).

Šest meseci posle Danijelove smrti, udovica je primila poziv nekih članova familije koji su se najavili za posetu.

– Pomislila sam da je to jako lijepo s njihove strane. Iako više nisam tehnički bila dio te familije, nisu me zaboravili. Međutim, moje oduševljenje naglo je splasnulo kad su mi još sa vrata otkrili razlog posjete. Danijelova rođena sestra govorila je u bakino ime. Tražila mi je nazad sav njen nakit kao i prsten. Možda bih i pristala na sve ovo da joj je nastup bio blaži, ljudskiji. Ona je takvim tonom to zahtjevala od mene, da sam im se zahvalila na posjeti i ispratila ih napolje – piše Reditovka.

Iako je sav nakit zaista pripadao Danijelovoj porodici, njoj se sve smučilo.

– Dala sam im sve njegove stvari, čak i stripove iz djetinjstva. Daću im sav nakit, ali prsten ne. To je jedini prsten koji ću imati u životu. Želim da me podsjeća na njega i našu ljubav, a ne na Danijelovu porodicu.

Korisnici Redita složili su se s njom da prsten ne treba da se da porodici preminulog, a naglasili su i da bi trebalo da sve ispriča advokatu jer je za očekivati da se oni neće pomiriti s tim, piše Objektiv.

(haber.ba)