Ispovest modela šokirala sve: Sa mužem imam odnose samo da ZATRUDNIM, za sve ostalo tu je LJUBAVNIK

Zanimljivosti

Ispovest modela šokirala sve: Sa mužem imam odnose samo da ZATRUDNIM, za sve ostalo tu je LJUBAVNIK

Model OnlyFansa i majka dvoje dece Dejzi otkrila je da se*sualne odnose praktikuje sa svojim mužem samo radi začeća deteta. Manekenka je za britanski Dejli star govorila o svojoj vezi, pa je priznala, da pored supruga ima drugog partnera sa kojim uživa u činu vođenja ljubavi.

– Moj muž je ase*sualan, pa nemamo odnose osim ako se ne radi o razmnožavanju. Ali moj se*sualni nagon je porastao otkako sam trudna – kaže ona.

Dejzi koja je na putu da dobije treće dete sa mužem, priznaje da je ovaj način funkcionisanja ponekad i neprijatan za nju, ali da uživa u eksperimentisanju sa drugim partnerom. Tokom prve trudnoće, kaže ona, nije se osećala poželjno i atraktivno u svom telu, ali partner sa strane i nalog na OnlyFans-u, koji je pokrenula tokom svoje druge trudnoće, su joj pomogli da prebrodi ovaj problem.

– Otvorila sam OnlyFans profil, ali sam nakon mesec dana saznala da sam trudna. Mislila sam da ću morati da odustanem od tog posla, jer niko ne želi da gleda trudnu ženu na platformi za odrasle. Tada sam objavila jednu fotografiju i rekla sam svojim pratiocima da zatvaram nalog – rekla je ona.

Međutim, dobila je neočekivani odgovor svojih fanova.

– Ipak, dobila sam toliko pozitivnih povratnih informacija, a većina muškaraca me je zamolila da nastavim sa dosadašnjim poslom tokom drugog stanja. Trudnoća mi je zapravo pomogla da dobijem veliki broj pratilaca. Sada ih imam više nego pre trudnoće – istakla je.

Dejzi priznaje da objavljuje nage fotografije, ali nikada javno ne eksponira svoje lice. Njega jedino otkriva korisnicima koji dodatno plate da vide njene fotografije.

– Ako neko želi da plati 100 dolara za selfi, gde sam potpuno odevena, ja to uradim. Prodala sam ih oko 400-500. Ipak, jednostavno to ne povezujem sa golotinjom – kazala je ona.

Uz nage fotografije, Dejzi tvrdi da joj dosta njenih korisnika plaća kako bi vidjeli njene strije, ali i trudnički stomak koji maže kremom.

– Žele da znaju da li se nadimam i koliko sam se udebljala. Takođe vole da slušaju o bilo kakvim grčevima ili o problemima tokom trudnoće, to je jako popularno. Mislim da je to biološki predodređeno, jer muškarci instinktivno žele da se razmnožavaju – rekla je ona.

Dejzi je dodala da joj je sve to intrigantno jer dosad nije razmišljala na ovaj način.

– Čak 60 odsto mojih pratilaca kaže da nisu verovali da će im trudnice biti privlačne – zaključila je mama i model na OnlyFansu.

(objektiv.rs)