STAVIO JE KOLUTOVE PARADAJZA U SAKSIJU SA ZEMLJOM: Evo šta se desilo nakon 2 sedmice – REZULTAT ĆE VAS ODUŠEVITI

Showbizz

Naredni takmičar koji je iznio svoje mišljenje o Aleksandri Nikolić i Janjušu bio je Marko Osmakčić.

Počet ću od Janjuša, imamo korektan odnos. Ja mislim da je korektan, a i on to smatra za mene u dubini duše, iako ne kaže šta misli često. Ali ja to znam. On je kao neki vidovnjak, sve je pogodio šta je pričao. Što se tiče mene, sve je pogodio – pričao je Marko.

Dok je Marko izlagao, došlo je do drame između Milice Veselinović i Mensura Ajdarpašića, Naime, ona je pomislila da je Mensur uzeo grickalice od Mine Vrbaški preko Marka Đedovića, pa je prišla i napravila haos.

Nije me ponudila – rekao je Mensur.

Nemoj da si mi se obratio, ti i ja smo završili odnos. Ti i ja smo završili ovog trenutka –

Ja sam rekao Marku da neću da uzmem –

To je moj miks bio – govorio je Đedović.

Posmatrajući sve od Aleksandrinog ulaska, ona neke stvari isforsira, prenaglasi, predstavi kako njoj nije tako. Mi smo imali odnos par dana, malo sam je upoznao na neki način. Ali ne mogu da osporim da sada ona ima emocije. Mislim da joj je ulazak u vezu bio malo dobitak. Sviđao joj se Mensur, pa Janjuš, pa Dejan… Aleks i ja smo bili pet dana u vezi. Ali sad smatram da ima emociju, ali ne mora da pravi neke scene Dejanu, možda ga testira kako reaguje. To je moje mišljenje. Neka im bude kako im je suđeno, ali mislim da od toga hljeba nema. Dejan će biti toliko tražen, da će sekretarica morati da mu vodi kad je sa kim zakazao. Bliži sam sa Janjušem, Aleksandru šaljem – rekao je Marko.

On polazi od sebe kada kaže da ja radim neke stvari zarad priče, nema potrebe da mi deli savete. Sve ovo što on priča, mene to ne zanima. On mi je čist promašaj – odgovorila je Aleks.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

novi.ba