KAD JE GERI(18) VIDEO ALMEDU(71) ZNAO JE DA JE ONA LJUBAV NJEGOVOG ŽIVOTA: Evo kako žive 6 godina nakon venčanja!

Zanimljivosti

KAD JE GERI(18) VIDEO ALMEDU(71) ZNAO JE DA JE ONA LJUBAV NJEGOVOG ŽIVOTA: Evo kako žive 6 godina nakon venčanja!

Osamnestogodišnji Geri Hardvik je došao na sahranu ujni Lisi, kada su mu “oči stale” na njegovoj budućoj supruzi Almedi koja je tada imala 71 godinu i u to vreme bila u žalosti jer je izgubila sina Roberta.

Uprkos 53 godine starosne razlike, par se ludo zaljubio i venčali su se dve nedelje kasnije. Geri se preselio kod Almede u kući u koja je živela sa unukom, tri godine starijim od njenog novog muža, piše Stil.kurir.rs

Sada je prošlo šest godina od venčanja, a njih dvoje su i dalje zaljubljeni sa 65000 pratilaca na TikToku. Ranije ove nedelje, par je podelio fotografije s početka njihove veze, kao i video koji ima preko milion pregleda.

“Upoznao sam ljubav svog života kada sam imao 18 godina, a ona 71. Prošlo je šest godina, a ja je svakim danom volim sve više,” rekao je Geri.

Par je veoma popularan na TikTok-u i nedavno su odgovarali na pitanja. O razlici u godinama, par je rekao: “Sve zavisi od osobe do osobe. Kada je hemija u pitanju, godine sa tim nemaju nikakve veze. Ima mnogo ljudi isto godište, ali nema hemije između njih. Imaju različite interese, hobije, stavove…”

Na pitanje šta bi radio da Amelda iznenada umre, Geri je rekao:

“To me stalno pitaju. To je malo čudno pitanje. Samo zato što je neko stariji od mene, ne znači da će možda prvi da premine… To nije nešto o čemu nas dvoje razmišljamo.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gary & Almeda (@garyandalmeda)

Par je prvi se*sualni odnos imao prve bračne noći i sebe opisuju kao “fantastične ljubavnike.”

“Nisam tražila mladog ljubavnika. Geri je naišao i ja sam jednostavno znala da je on onaj pravi,” rekla je Almeda.

Amelda je imala četvoro dece, a kada joj je sin Robert (45) preminuo, bila je skrhana.

“Bila sam u braku sa bivšim mužem Donaldom pune 43 godine. Kada je umro od komplikacija usled dijabetesa – bila sam usamljena. Okrenula sam se poslu i deci, ali duboko u sebi sam se nadala da ću naći srodnu dušu,” ispričala je Almeda.

“Zbog Gerija se osećam kao tinejdžerka,” rekla je Almeda.

Kad su počeli da se viđaju, par je dobio blagoslov i od Gerijeve mame Timi, koja je tada imala 48 godina, kao i od njegove bake Karoline koja je imala tada 71 godinu (isto kao i njegova izabranica).

“Almeda je tako mlada duhom, da nam godine ne smetaju. Ne razmišljamo o njima. Samo znam da je Bog uslišio moje molitve onog dana kada je ona ušla u moj život,” kaže Geri koji na gru*ima ima istetovirana njihova imena i datum venčanja.

(stil.kurir.rs)