SINOĆ JE ZAUVIJEK NAPUSTIO ZADRUGU – DEJAN NIJE MOGAO DA VJERUJE: Šok za porodicu Dragojević, EVO KOLIKO JE IMAO GLASOVA (VIDEO)

Showbizz

SINOĆ JE ZAUVIJEK NAPUSTIO ZADRUGU – DEJAN NIJE MOGAO DA VJERUJE: Šok za porodicu Dragojević, EVO KOLIKO JE IMAO GLASOVA (VIDEO)

Nakon što je obavio intervjue sa zadrugarima u Šiša baru, voditelj Darko Tanasijević je otišao do sobe za izolaciju, jer je došlo vrijeme da se odigra duel za izbacivanje.

Pozvao je Dejana Dragojevića i Đoleta Kralja, takmičare nominovane za izbacivanje, da mu se pridruže i pođu zajedno do prostorije gde će se odigrati duel.

Zadrugari su nagradili većim aplauzom Đoleta, a onda je Darko objasnio pravila igre. Dejan i Đole su dobili ping-pong loptice i reket, a zadatak im je bio da sruše što više čaša. Loptica je prvo morala da udari o sto.

Vreme je isteklo, a pobednik je bio Dejan, kome će se duplirati glasovi. Došlo je vreme da Darko saopšti glasove zadrugarima. Jedan takmičar je osvojio 95, a drugi 5 odsto glasova. Tanasijević je saoštio da je 5% glasova osvojio Đole i da on napušta Zadrugu.

Cimeri su se pozdravili sa njim, a on je krenuo ka studiju, gde ga čekaju voditeljka Dušica Jakovljević i podrška, bivše zadrugarke Anja Todorović i Sandra Bakša. Đole je počeo da kuka, jer mu je juče Mina Vrbaški rekla da ga čekaju neki ljudi koje je pominjao.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

novi.ba