NAKON ŠTO SAM MU PRIZNALA PREVARU, POSTALI SMO BOLJI U KREVETU: Afera nam je spasila vezu!

Zanimljivosti

NAKON ŠTO SAM MU PRIZNALA PREVARU, POSTALI SMO BOLJI U KREVETU: Afera nam je spasila vezu!

Prevara boli, ali sa druge strane može i da probudi parove. Kolumnistkinja The Sun-a Georgita Kulej ispričala je kako je afera spasila njenu vezu. Ona je prevarila svog dragog jer se osećala zapostavljeno, a priznavanje afere nije ih razdvojilo. Štaviše, zbližilo ih je dodatno.

– Kao i većina parova u dugim vezama, naš odnos utonuo je u dosadu i svakodnevicu.Afera nam je dala priliku da budemo iskreni jedno prema drugom, ali na neobičan način, započela je svoju priču.

Da li je naša ljubav bila vredna spasa ili je ipak trebalo da odustanemo?

– Priznala sam mu da nisam osećala emocije s drugim, samo sam uživala u pažnji. Ali, nisam mu rekla detalje o uzbudljivom se*su koji smo imali jer kad je u pitanju spasavanje nečijih osećaja, poštenje nije uvek najbolja politika – rekla je ona.

Kako kaže, koncentrisala na probleme koje su ona i njen partner mesecima “gurali pod tepih”. Se*s im je postao dosadan i više su cimeri nego ljubavnici.

Oboje su bili prezauzeti poslovima.

“Bio je ljut na mene i trebalo mi je vremena da ponovo pridobijem njegovo poverenje. Većina preljubnika nisu loši ljudi. Štaviše, dobri su ali samo su pogrešili. Za vezu je potrebno dvoje i iako sam ja pogrešila, ni njegovo ponašanje nije bilo sjajno”, otkrila je.

Ali, kako su dani prolazili, ponovo su se zbližili i otvoreno razgovarali.

“Ubrzo smo ponovo imali se*s i to čak pet puta dnevno. Imali smo osećaj kao da smo se vratili na sam početak naše veze, piše The Sun.

(stil.kurir.rs)