IMA 21 GODINU I VOLI 33 GODINE STARIJEG: Ljubav koja odoleva svim osudama! (FOTO)

Zanimljivosti

IMA 21 GODINU I VOLI 33 GODINE STARIJEG: Ljubav koja odoleva svim osudama! (FOTO)

Nikol Dauns (21) iz Mičigena uživa u vezi sa svojim partnerom Majklom (54) više od tri godine. Ona često na Tik Toku pokazuje kojim skupim krpicama je partner obasipa. Naime, ona se hvali dizajnerskim torbicama modnog brenda Luj Viton, pa ormarom punim odeće i slično.

Osim toga, Majkl je iskeširao novac za sve njene estetske zahvate, poput botoksa, filera na usnama, a nedavno je platio i brazilsko podizanje zadnjice. Vezu sa Majklom Nikol je objavila u decembru 2020. na društvenim mrežama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nicole Downs 🧚🏻 (@nicoledownns)

– Otkad smo se upoznali mi smo nerazdvojni. Nisam ga objavljivala pre zbog naše razlike u godinama i tada se nisam htela da se nosim s negativnošću drugih ljudi, ali onda sam shvatila da je ovo moj život i da radim ono što me čini srećnom – rekla je ona.

Mnogi na društvenim mrežama su joj uputili negativne komentare, tvrdivši da je s njim samo zbog novca. Od tada, objavljuje šaljive video zapise kao odgovor na negativne komentare u kojima moli Majkla za novac.

U jednom snimku je priznala da ga je ‘koristila za novac’ i da je ‘previše lepa za rad’. Takođe, više puta je govorila o tome da želi da se uda za njega i provede ostatak života s njim, piše The Sun.

(stil.kurir.rs)