KAD PRESTANE DA VOLI: 9 stvari koje svaki muškarac radi kada više NIŠTA NE OSJEĆA PREMA VAMA – broj 3 je najvažniji

Zanimljivosti

KAD PRESTANE DA VOLI: 9 stvari koje svaki muškarac radi kada više NIŠTA NE OSJEĆA PREMA VAMA – broj 3 je najvažniji

Nemojte ostajati s nekim kome nije stalo. Pronaći ćete nekoga kome jeste.

Ovo su znakovi da vašem partneru više nije stalo:

Ne pokazuje vam ljubav, pažnju – Više ne provodi dosta vremena s vama, ne govori vam koliko ste bitni. Više vam ne pokazuje nježnost, štaviše, izbjegava vas i osjeća se neprijatno kada mu vi tepate ili kada mu poklanjate nježnost.

Misli na druge djevojke – Vajda ste vi s njim u vezi i treba da misli na vas, a ne da se okreće za svakom drugom. Više se ne trudi da impresionira vas, već i druge djevojke. Zapitajte se.

Više ne razgovarate kao prije – Komunikacija je ključ uspješne veze. Ukoliko ne razgovarate i udaljavate se jedno od drugog, to je problem. Probajte normalnim razgovorom riješiti problem, a ne vikom.

Uvijek krivi vas – Umjesto da prizna šta mu ne odgovara i da pokuša rešiti problem, on neće priznavati grešku, već će pre vas okriviti. To je lakše.

Ne podržava vas – Umjesto da bude tu uz vas, on vas ostavlja da se sami nosite s nekim stvarima, prenosi zenskikutak.rs.

Nalazi izgovore samo da ne bude s vama – Uvijek je prezauzet, uvijek ima preče poslove. Kada ste mu bitni, pronaći će barem trenutak za vas u svim tim obavezama.

Njegovi planovi ne uključuju vas – Više ne planira ništa s vama i osjećate se odbačeno.

Ne pokazuje poštovanje – Treba da vas poštuje. Šta ćete s nekim ko vas ne poštuje?

Ne želi objasniti – Umjesto da vam objasni neke stvari, pravit će se da to vas ne treba da interesuje. Ne smije vam reći zaista šta misli.

Osjećate se jadno – U vezi treba da budete sretni, voljeni, a ne da se osjećate jadno i poniženo. Ne dozvolite sebi to. prneosi “Novi“.

(haber.ba)