SJEĆATE SE HIT SERIJE “OSVETA LJUBAVI”? PROŠLO JE 17 GODINA: Pogledajte kako 3 SESTRE I 3 BRATA DANAS IZGLEDAJU, iznenadit ćete se

Zanimljivosti

SJEĆATE SE HIT SERIJE “OSVETA LJUBAVI”? PROŠLO JE 17 GODINA: Pogledajte kako 3 SESTRE I 3 BRATA DANAS IZGLEDAJU, iznenadit ćete se

Osveta ljubavi ili u španjolskom originalu poznata pod nazivom Pasión de Gavilanes, kolumbijska je telenovela produkcijske kuće Telemundo, piše miss7.24sata.hr.

Sa snimanjem je započeta 2003. godine, a na malim ekranima mogli smo pratiti 188. nastavaka. Radnja prati priču o trojice braće i tri sestre, koji u jeku želje za osvetom spoznaju moć prave ljubavi. Juan i Norma, Oscar i Jimena, Franco i Sara…svaki obožavatelj serije imao je svoj omiljeni par.

Originalna sapunica je snimljena još 1994. godine pod nazivom “Las aguas mansas”, a zanimljivo je da te tada lik mladog Oscara Reyesa odglumio kolumbijski glumac Juan Sebastián Aragón, koji će u drugoj verziji odigrati lik jednog od glavnih negativca Armanda Navarra.

A gdje su glavni protagonisti danas?

Lijepa kolumbijska glumica Danna Garcia utjelovila je lik najstarije sestre Norme. Ova danas 43-godišnjakinja je po završetku serije ostvarila najzapaženiji glumački uspjeh od svojih kolega te je zaigrala u nizu uspješnih telenovela.

Prije tri godine ostvarila je svoj dugogodišnji san i postala majka dječačića Dantea s kojim trenutačno živi Miamiju.
sapunicama Njezinu mlađu sestru Jimenu utjelovila je Paola Rey, koja je u to vrijeme bila medijski vrlo traženo lice. Jedna od najljepših Kolumbijki danas je okrenuta obiteljskom životu i rjeđe se pojavljuje na malim ekranima.

Uloga najmlađe sestre Sare pripala je Natasha Klauss, urugvajskoj glumici litvanskih korijena, koja je u naredim godinama nastavila više-manje uspješno gostovati u različitim TV formatima, a osim glumom bavila se i dizajnom nakita.

Najstarijeg brata Juana Reyesa je utjelovio poznati kubanski seks simbol Mario Cimarro. Nakon “Osvete ljubavi”, svijet sapunica je zapalio i ulogom u “Ljubavi bez predaje”, još jednoj uspješnici iz svijeta sapunica koju smo mogli pratiti na domaćim ekranima. Glumac je neko vrijeme isključivo radio u Americi, a svijetu telenovela vratio se 2016. kriminalističkom serijom “Vuelve temprano” (Vrati se rano). Na oduševljene svih obožavateljica u pedesetoj godini života i dalje izgleda sjajno.

Venecuelanski glumac Juan Alfonso Baptista odigrao je ulogu Oscara Reyesa. Zanimljivo, ovaj 44-godišnjak je stekao diplomu stomatološkog fakulteta, a umjesto ortodoncijom, uz glumu se bavio i fotografijom.

Uloga Franca Reyesa bila je velika prekretnica u glumačkoj karijeri tada 27-godišnjeg argentinskog glumca Michela Browna te ga je vinula u zvjezdanu orbitu. Svoj zvjezdani status Michael zadržao je sve do danas, a ljubiteljice njegova lika i djela mogu ga pratiti u novim uspješnicama iz produkcije Telemunda.

novi.ba