Otkriveni bizarni detalji smrti manekenke: Bila na večeri sa bratom, a onda se desilo nešto NEOBJAŠNJIVO

Region

Otkriveni bizarni detalji smrti manekenke: Bila na večeri sa bratom, a onda se desilo nešto NEOBJAŠNJIVO

Aktuelna mis Alabame ponašala se neuobičajeno i “veoma čudno” u trenucima pre nego što je pala sa trećeg sprata svog stana u Majamiju. Nekoliko sati pre fatalnog pada sa trećeg sprata, ona je navodno uzela nepoznati narkotik “da bi se opustila” tokom večere na kojoj je bila sa bratom, navodi se u policijskom izveštaju.

Kraljica lepote napustila je restoran sa svojim bratom, požalila se da joj je “vruće” i nije mogla da se ohladi, dodaje se u izveštaju. Istuširala se, ali joj je i dalje bilo toplo, a zatim je izašla iz stana.

Svedoci su policajcima rekli da je ona hodala čudno i ponašala se neuračunljivo, verovatno uplašena rakcijom opijata koju nije očekivala u tolikoj meri. Otrčala je do lifta i osvrnula se kada ju je brat pozvao nazad unutra, navodi se u izveštaju, ali umesto da uđe unutra, okrenula se i počela da trči punim sprintom napred.

– Njen brat je izjavio da očigledno nije videla balkona i ogradu ispred sebe, već je nogama i pojasom udarila u ogradu i prevrnula se preko – navode istražitelji, prenosi San.

Njena smrt je proglašena nesrećnim slučajnem i po svoj prilici isključena je mogućnost samoubistva. U policijskim izveštajima nije navedeno kakvu je ulogu droga imala u njenom “čudnom” ponašanju te noći, ako je uopšte bilo.

(objektiv.rs)