JOVANA JEREMIĆ VRCKALA UŽIVO U PROGRAMU: Voditeljka se unela u izvođenje Konstraktine pesme, pa NOVIM HITOM nasmejala celu Srbiju

Svijet

JOVANA JEREMIĆ VRCKALA UŽIVO U PROGRAMU: Voditeljka se unela u izvođenje Konstraktine pesme, pa NOVIM HITOM nasmejala celu Srbiju

Voditeljka Jovana Jeremić poznata je po svojim zanimljivim idejama vođenja programa. Gledati jutarnji program uz Jovanu nikada nije dosadno, a ovog vikenda bilo je podebno interesantno.

Naime, Jovana je inspiraciju za ovu nedelju našla u pevačici Ani Đurić Konstrakti, koja je prošle subote pobedila na takmičenju “Pesma za Evroviziju”.

Naime, Konstrakta je u četvrtak prikazala svoju pesmu “In corpore sano” i njome osvojila srca cele Srbije, a kada je otkriveno da će nas ona predstavljati na Evroviziji u Torinu, ceo svet kao da je potpuno poludeo za ovom pesmom.

Ni Jovana Jeremić nije ostala imuna na nju, te je u jutarnjem programu pevala Konstraktinu pesmu, a pritom nije propustila priliku da đuska i tako od ranih jutarnjih časova zabavi publiku.

Jovana se potpuno prepustila pesmi, te su gledaoci imali priliku da ovu plavušu vide zatvorenih očiju dok vrcka i udara rukama o sto.

Nije ni čudo da se Jovani toliko dopala ova pesma, s obzirom da voditeljka sebe takođe smatra umetnicom, te neretko objašnjava koliko je kreativnosti neophodno da bi se osoba bavila njenim poslom.

(Kurir.rs)