(VIDEO) Oženio TRI BLIZNAKINJE istog dana: Cela zemlja bruji o “het triku”, mladoženja ima poruku za sve

Zanimljivosti

(VIDEO) Oženio TRI BLIZNAKINJE istog dana: Cela zemlja bruji o “het triku”, mladoženja ima poruku za sve

Jedan muškarac iz Konga je dokazao da dobre stvari dolaze triput kada je oženio trojke sve istog dana, piše Njujork post. Fotografije bračnog kvarteta brzo su postale hit na internetu, a mladoženju su navodno sve tri neveste zaprosile istovremeno.

– Izgleda mi kao da sam sve sanjao! – rekao je čovek, identifikovan samo kao Luvizo, loklanoj televiziji “Afrimaks” povodom nekonvencionalnog venčanja, koje se dogodilo u Južnom Kivuu, u istočnom delu Demokratske Republike Kongo.

Bračni het trik postigao je nakon što je upoznao jednu od trojki, Natali, i brzo se zaljubio u nju. Međutim, do obrta je došlo nakon što je posetio svoju dom svoje srodne duše, koja ga je tom prilikom upoznala sa svojim sestrama bliznakinjama, Nadege i Natašom.

One su se podjednako oduševile novim dečkom svoje sestre, pa su uskoro Luvizu postavile sudbonosno pitanje, koje je navodno toliko iznenadilo momka da je rekao da se zamalo onesvestio.

– Kada smo mu rekli da mora da oženi sve nas, bio je šokiran. Ali pošto se on već zaljubio u sve nas, ništa nije moglo da zaustavi naše planove jer smo i mi bile zaljubljene u njega. – rekla je jedna od njegovih supruga o veridbi “3 u 1”.

Uprkos tome što je bio zatečen prosidbom kakva se ne pamti, Luvizo je rekao za “Newsflash” da je morao da oženi sve njih jer su trojke.

Naravno nisu svi bili oduševljeni ovim razvojem situacije.

– Moji roditelji ne razumeju šta radim – jadao se poligamista, koji je bez njihovog blagoslova nastavio sa trostrukim venčanjem. Dodao je da oni nisu ni prisustvovali ceremoniji.

Sa druge strane, udaja za istog čoveka nije delovala čudno ženama, koje su od detinjstva navikle da dele sve.

Luvizo je rekao da mu je posle svega drago što je napustio svoju porodicu i oženio trojke.

– Morate nešto da izgubite da biste dobili nešto drugo. Pored toga, svako ima svoje preference i svoj način ponašanja. Dakle, srećan sam što ću oženiti trojke bez obzira šta drugi misle. Sve što mogu da kažem je da ljubav nema granica – zaključio je on. (objektiv.rs)