Bh. ministar u kafiću zaboravio torbicu sa 20.000 eura

Svijet

Bh. ministar u kafiću zaboravio torbicu sa 20.000 eura

Vojin Mitrović, ministar komunikacija i transporta BiH, izgubio je u četvrtak u Banjoj Luci torbicu sa ličnim dokumentima, platnim karticama i 20.000 eura, piše portal Insajder.in.

Insajder piše da im je potvrdio da je torbicu sa novcem i ličnim dokumentima zaboravio u jednom banjalučkom ugostiteljskom objektu.

“Trebao sam da idem za Beograd da dam kaparu za stan i iz tog razloga sam kod sebe imao 20.000 eura, inače nikada uza se ne nosim previše keša, a kamoli toliko. Imao sam i veliku torbu i dao sam je vozaču, a mala torbica u kojoj je bio taj novac, moji i suprugini dokumenti, diplomatski pasoš i sve platne kartice ostala je na stolu”, naveo je Mitrović za portal Insajder.in.

Kako je dodao, obično plaća karticom, ali je ovaj put izvadio keš iz džepa i platio, a torbica je ostala.

“Tek kasnije kada smo već bili u automobilu primijetio sam da nema torbice i odmah smo se vratili, ali torbice nije bilo.

Prijavio sam sve policiji, oni su valjda pregledali nadzorne kamere, ali nisam dobio informacije da li su na kamerama vidjeli šta se desilo sa torbicom. Šta da radim, desilo se to što se desilo, nadam se da će policija da pronađe lopova, ali da sam optimista – nisam”, rekao je Mitrović.

Iz MUP-a RS potvrđeno je da je “lice V.M. prijavilo da je u četvrtak, 3. marta, u jednom ugostiteljskom objektu u Banjaluci zaboravilo torbicu sa ličnim stvarima i novcem i da se preduzimaju operativne mjere i radnje da se pronađu nestale stvari”.

“Kada je prijavljen nestanak, inspektori su se šalili da moraju da podignu dugoročni kredit da bi vidjeli 20.000 eura, dok ministar tolike pare zaboravi u kafani”, kazao je sagovornik iz MUP-a za Insajder.in.

radiosarajevo.ba