Varala muža na sve strane, a kad je saznala da UMIRE, odlučila se na POTEZ koji je šokirao porodicu

Zanimljivosti

Varala muža na sve strane, a kad je saznala da UMIRE, odlučila se na POTEZ koji je šokirao porodicu

Jedna 25-godišnjakinja napisala je na Reditu kako ju je bolesna sestra zamolila da se brine o njenoj deci kada ona umre. No, mlada žena nije voljna da prihvati tu molbu.

– Moja smrtno bolesna sestra zamolila me da usvojim njeno troje dece. Ljudi misle da sam sebična jer odbijam, ali to je moj život – napisala je dotična devojka na društvenim mrežama, prenosi britanski San.

Objasnila je kako su se ona i njen suprug dogovorili da neće da imaju decu kad su se venčali, dok njena sestra ima dvoje dece od šest i osam godina.

– Njen bivši muž ne želi ništa sa decom jer ga je godinama varala s mnogim muškarcima, a deca nisu njegova. Ona ne zna ko je tata – napisala je ova žena, opisavši svoju sestru kao “strankinju”.

– Razlika između nas je šest godina. Imam grozna sećanja iz vremena kada smo bile klinke, bila je grozna prema meni – nastavila je svoju ispovest na platformi i dodala da ona i sestra nisu razgovarale od kad se odselila s 18 godina, osim na sahrani njihovih roditelja.

Povrh svega, njena sestra ju je zamolila da odgaja njenu decu da budu religiozni, iako je ona sama ateista.

– To je moj život. Dete nije 18-godišnja obaveza, to je obaveza za ceo život i odlučila sam da ne prihvatim molbu. Varala je muža s različitim muškarcima i izgubila ga. Ne osećam se kao da joj išta dugujem – rekla je žena.
Njena sestra nije bila srećna zbog toga, razgovor su vodile preko telefona i rekla joj je da je užasna.

– Njezini prijatelji koje nikad nisam upoznala obraćali su mi se i zvali me u svako doba i ostavljali gadne glasovne poruke, govoreći mi da moram da prihvatim molbu – dodala je.

Žena je na kraju ponudila da plati DNK testiranje i privatnog istražitelja kako bi pronašla biološke očeve deci, a njena priča šokirala je mnoge korisnike Reddita.

“Nisu svi spremni, voljni i sposobni da budu roditelji, deca će u tom slučaju najviše patiti”, “Pogledajte na to iz perspektive svoje sestre. Sasvim je prirodno da će želeti da neko brine o njenoj deci. To znači da vaša sestra veruje u vas i da vas poštuje”, samo su neki od komentara.

(objektiv.rs)