Psić s prve linije obrane: Maleni Rambo štiti ukrajinske vojnike (VIDEO)

Svijet

Psić s prve linije obrane: Maleni Rambo štiti ukrajinske vojnike (VIDEO)

Na Twitteru se pojavila snimka psića kojeg su k sebi primili ukrajinski vojnici.

Treći je dan ruske invazije na Ukrajinu, a Kijev i dalje odolijeva žestokim napadima. Ruske postrojbe napale su vojnu bazu na Aveniji pobjede u Kijevu te su pokušale zauzeti jednu od gradskih stanica za proizvodnju električne energije, ali nije im pošlo za rukom. Napadi su u subotu ujutro postali još jači.

Kamere televizije FreedomNews posjetile su jedan ukrajinski položaj oko Kijeva, tamo su snimile psića Ramba kojeg su si prisvojili ukrajinski vojnici. U snimci se može čuti jedan od njih kako govori da im je Rambo jako koristan jer odmah javlja ako se kod njihovog položaja pojavi netko nepoznat.

https://twitter.com/CriptonSpace/status/1497252003155742724?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1497252003155742724%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fba.n1info.com%2Fsvijet%2Fpsic-s-prve-linije-obrane-maleni-rambo-stiti-ukrajinske-vojnike-video%2F

“On je naš zaštitnik, je li tako Rambo? Sažalili smo se nad njime, smrzavao se vani. Uzeli smo ga k sebi i tako je ostao. On je osiguranje, to je njegov posao. On je naš pas čuvar, jako dobro čuje ako se netko nepoznat približi. Bio je toliko sitan da mi je stao u dlan”, rekao je jedan od vonika.

n1