Beba-čudo se rodila 22.2.2022. u 2.22 ujutro: ‘Dugo su htjeli bebu, ali mama je bila bolesna’

Svijet

Beba-čudo se rodila 22.2.2022. u 2.22 ujutro: ‘Dugo su htjeli bebu, ali mama je bila bolesna’

Mama Aberli preživjela je Hodgkinsov limfom, no zbog terapija nije bilo velikih šansi da će moći zatrudnjeti. No, par nije odustajao, a mala Judah Grace rodila se na poseban datum i u posebno vrijeme

Utorak je bio poseban dan za obitelj iz Sjeverne Karoline koja je dobila bebu. Naime, malena Judah Grace rodila se 22.2.2022. i to točno u 2.22 ujutro, u rađaoni broj 2!

Osim što je dobila nesvakidašnju priču oko svog rođenja, Judah Grace pravo je čudo svojim roditeljima. Njezina majka Aberli bolovala je od Hodgkingovog limfoma, a zbog terapija se uvelika smanjila šansa da će moći imati djecu, javlja People.

Članovi obitelji poručili su da se Aberli borila s rakom šest godina, sve do 2020.

– Judah je podsjetnik na sve dobre stvari – rekla je novopečena baka.

– Danas je dodatno poseban dan za ovo novorođenče i njenu obitelj! Judah Grace rodila se 22.2.2022. u 2.22 u rađaoni broj 2! Odgovorila je na molitve svoje obitelji. Mama Aberli preživjela je Hodgkinsov limfom, no zbog terapija nije bilo velikih šansi da će moći zatrudnjeti. No, obitelj je nastavila moliti se za dijete, a danas su njihove molitve uslišane! Judah Grade blagoslov je za svoju obitelj – napisali su na društvenim mrežama bolnice.

24sata