KIJA PIJANA PLAKALA KAD SE SLOBA ŽENIO! Kockareva jedva preživela dan venčanja BIVŠEG MUŽA: Prijatelji nisu znali šta će s njom!

Showbizz

KIJA PIJANA PLAKALA KAD SE SLOBA ŽENIO! Kockareva jedva preživela dan venčanja BIVŠEG MUŽA: Prijatelji nisu znali šta će s njom!

Pevačici je, prema priči ljudi iz njenog okruženja, i dalje stalo do bivšeg supruga iako u javnosti želi da prikaže drugačije, pa je to razlog zbog kog joj je teško pala njegova ženidba

Dan kada se Sloba Radanović oženio Jelenom Đuričanin, ponedeljak, 14. februar, bio je jedan od najtežih za Kristinu Kiju Kockar.

Kako navode izvori bliski pevačici za Kurir, ona je i dalje očajna i ne može da se pomiri s činjenicom da je njen bivši suprug srećan sa drugom ženom, jer ga očigledno i dalje voli.

Kija je na dan Slobinog venčanja, kažu naši sagovornici, zvala prijatelje u alkoholisanom stanju, plakala i govorila da neće preživeti. Neki od njih veoma su se uplašili za zdravstveno stanje pevačice i razmišljali su čak da pozovu Hitnu pomoć.

Stanje alarmantno

– Kija je sve redom zvala, kukala i plakala, nerazgovetno je pričala da neće preživeti Slobino venčanje, da ne može da podnese to da on ima drugu ženu. Nekima je slala poruke: “On se danas ženi”. Dosta je popila i stvarno joj je bilo teško. Ona jeste želela da se razvede od Slobe kad ju je javno prevario sa Lunom Đogani u rijalitiju, ali očigledno da ga još nije prebolela i da ga voli. U javnosti se pretvara kako je on više ne zanima i neće da priča o njemu, a kad ostane sama, vrlo često se dese ovakve scene.

Mislim da je ovaj poslednji put, na dan Slobinog venčanja sa Jelenom, situacija bila vrlo alarmantna i da je sigurno neko od prijatelja tada otišao kod Kije da je smiri. Čuo sam da je jedna drugarica htela da zove Hitnu pomoć, mislila je da je Kiji pozlilo, a zapravo je samo bila pijana – navodi jedan od naših sagovornika

Htela da se ubije

Pevačica se nije javljala na naše pozive, kao ni na dan venčanja. Tada se zapravo nije javila nijednom novinaru, iako je dobijala pozive iz svih redakcija.

Ovo nije prvi put da Kija, i pored svega što se desilo u njenom braku sa Radanovićem, ima ovakve reakcije kad je on u pitanju. Javnosti je poznato da je Kockareva 16. oktobra 2019. u Slobinom stanu na Novom Beogradu najpre simulirala pokušaj samoubistva ubodom nožem u stomak, a onda i faktički nasrnula na bivšeg muža.

Prema navodima izvora, njih dvoje su tada nakon promocije knjige zajedničke prijateljice otišli u Radanovićev stan i odmah počeli da se prepiru. Kija je pitala Slobu da li je i dalje voli, na šta je on rekao da ne zna, pa je ona počela da histeriše, da ga grebe, nakon čega je uzela tup nož i počela da se bode po stomaku. Pevač je pozvao policiju i rekao da Kristina preti samopovređivanjem.

Kada su stigle policija i Hitna pomoć, odmah su je stavili u ambulantna kola, gde je ona ponovo počela da histeriše, pa su lekari rekli da moraju da je vode u psihijatrijsku ustanovu.

Tamo su ustanovili da Kija nije pacijent za njih i rekli su policajcima da je sprovedu na trežnjenje, jer je bila pijana. Sloba je tada za medije potvrdio da se incident desio, a Kija je rekla da to nije tačno.

Kurir.rs/Ekipa Kurira