Beba se budila VRIŠTEĆI svake noći: Kada je majka čula muški GLAS u sobi posumnjala je na nešto stravično

Zanimljivosti

Beba se budila VRIŠTEĆI svake noći: Kada je majka čula muški GLAS u sobi posumnjala je na nešto stravično

Jedna majka iz Škotske ispričala je kako se zaprepastila kada je čula da njenu bebu ućutkuje muški glas koji je dopirao sa bebi kamere, prenosi Mirror. Kler Kamings (25) sada strahuje da je njenu porodicu nedeljama neko špijunirao preko uređaja kupljenog na Amazonu.

Ona je prvo bila zbunjena kada je njen sin Ejden, koji sada ima dve godine, počeo da se budi prestravljen i vrišti svake noći oko 2 sata ujutru, naizgled bez objašnjenja. Tvrdila je da se mališanovo ponašanje promenilo u periodu od mesec dana i da se plašio svoje spavaće sobe.

Kler je rekla da se često budila zbog buke iz Ejdenove sobe početkom prošle godine, ali je pretpostavila da je to bio samo san.

Ona i njen suprug Džejmi (31), bili su užasnuti otkrićem da je nešto mnogo strašnije posredi. Naime jedne noći oboje su čuli muški glas koji utišava Ejdena preko kamere “Victure Baby Monitor” koja je povezana sa internetom.

Par je krenuo u lov na onoga ko je plašio njihovog sina tako što je stavio spornu kameru u dnevnu sobu i nadgledao je preko noći, ali su odustali pre 2 sata ujutru i otišli ​​u krevet.

– To je trajalo nedeljama i on bi se noću budio plačući, ali to nije bio normalan, već plač od preplašenosti. Došlo je do toga da je bio previše uplašen da bi ušao u svoju sobu. Ako biste ga odveli tamo, vrisnuo bi. Vrištao je i pokazivao na monitor – ispričala je zabrinuta majka.

Ona je i sama jednom prilikom čula zvuk “ššš” za koji kaže da sigurno nije došao od uređaja već od čoveka. Takođe tvrdi da je Ejden prestao da se budi noću kada su ugasili bebi kameru i ponovo počeo da se igra u svojoj sobi.

– Krivim sebe što nisam ranije shvatila. Isključili smo monitor i za nekoliko nedelja je ponovo normalno spavao. Šteta što nam nije ranije “kliknulo”. Spustili smo uređaj dole i pokušali da ostanemo budni da uhvatimo onoga ko ga plaši, ali nismo ostali budni celu noć, pa smo ga bacili – ispričala je Kler koja kaže da je aparat bio zaštićen šifrom i da su mislili da su bezbedni.

Kako navodi Miror, stručnjaci su testirajući ovaj model kamere za sobu bebe pre dve godine utvrdili da je “zabrinjavajuće lako” pristupiti im sa drugih lokacija.

(objektiv.rs)