(VIDEO)’MAŠTALA SAM O TOME DA MI RODITELJI DOLAZE ZAJEDNO U ŠKOLU!’ Dalila kroz suze OTVORILA DUŠU o svom detinjstvu i školovanju, pa se osvrnula na RAZVOD roditelja!

Showbizz

‘MAŠTALA SAM O TOME DA MI RODITELJI DOLAZE ZAJEDNO U ŠKOLU!’ Dalila kroz suze OTVORILA DUŠU o svom detinjstvu i školovanju, pa se osvrnula na RAZVOD roditelja!

Ovo niko nije znao!

U novom izdanju emisije “Premijera – Vikend Specijal”, novinar Nemanja Vujičić u svom intimnom kutku ugostio je aktuelnu zadrugarku, Dalilu Dragojević. Dragojevićka je započela sa pričom o svom detinjstvu i odnosu sa roditeljima.

Kako je izgledalo tvoje detinjstvo – pitao je Nemanja.

Ja sam stvarno imala lepo detinjstvo i pamtim ga da su mi roditelji uvek ostvarivali onoliko koliko su mogli. Najveća bol mi je bila kad su se razveli i kad sam morala da idem i na jednu i na drugu stranu. Kad krenem kod njega, mama mi kaže ostavljaš me samu, tako je bilo i sa tatom. Teško mi je padalo razdvajanje od njih dvoje. Maštala sam o tome da mi roditelji dolaze zajedno na roditeljski. To su neke stvari koje su mi teško padale, pa posle i sama borba kroz život – rekla je Dalila, pa je počela priču o njenom rođenju i boravku u Beču:

Oni su se upoznali u Beču, ali smo se vratili u Bosnu kad je mami umro tata, tj. moj deda…Bila sam mala, igrala sam se u komšiluku. Imala sam igračke koje sam poželela, telefon među prvima. Nisu imali nešto previše, ali su imali da mi priušte. Imali su kafane u Beču, gde su gostovale zvezde, kao što je Šaban Šaulić, ali ja nisam bila tada rođena ja. Kad sam se rodila, on je tu kafanu ostavio po strani, želeo je da se posveti nama – rekla je Dalila, pa je otkrila ko joj zapravo najviše nedostaje:

Najviše mi nedostaju moji roditelji, prijatelji i taj neki kontakt sa spoljnim svetom – rekla je Dalila.

pink.rs