MUK U ZGRADI, MLADIĆ PAO SA VISINE POD NERAZJAŠNJENIM OKOLNOSTIMA: KOMŠIJE POTRESENE ZBOG SMRTI MOMKA

Region

MUK U ZGRADI, MLADIĆ PAO SA VISINE POD NERAZJAŠNJENIM OKOLNOSTIMA: KOMŠIJE POTRESENE ZBOG SMRTI MOMKA

Strašna tragedija se noćas oko 3.30 sati dogodila u Nišu kada je nađeno tijelo maloljetnog V. P. (17) u Ulici Maksima Gorkog na Bulevaru Nemanjića. Za sada, kako saznaje Kurir iz istrage, nema sumnjivih okolnosti koje bi ukazivale na nasilnu smrt.

Momak je pao sa visine pod nerazjašnjenim okolnostima. Sproveli smo istražne radnje, rečeno je Kuriru. Momak je pronađen ispred svoje zgrade u kojoj je stanovao na petom spratu.

Ne možemo sada ništa da kažemo. Nismo u stanju bilo šta da pričamo – rekao nam je vjerovatno otac nesretnog dječaka kada je otvorio vrata. Za sada nije poznato da li je mladić pao sa svoje terase ili sa zgrade u kojoj stanuje.

Policija je došla po obavještenju Hitne pomoći što znači da nije bilo nikakvog prijavljenog narušavanja reda.

Prva komšinica koja stanuje sprat niže kaže da momak potiče iz fine građanske porodice.

Komšije kažu da je bila neka sjedeljka kod njih u stanu, ali ja nisam čula nikakvu buku iako je moj prozor desetak metara udaljen od njihovog. Bila sam budna do 2.00 ujutru i stvarno se nije čula ni glasna muzika. Suprug mi je rekao jutros da je video tijelo s prozora kada je došla policija i Hitna pomoć. Ne znam nešto dublje momka, ali uvijek se uredno javljao na hodniku, znam da mu je otac valjda vojno lice, da su fini ljudi i zaista mi je žao što se tako jedan mladi život ugasio – kaže ona. Ova komšinica dodaje da je kako ona tako i cijela zgrada potresena zbog smrti momka.

Ispred zgrade su i jutros bili uočljivi tragovi krvi gdje je momak pao.

Novinari koji su bili ispred zgrade jutros nisu bili poželjni ni za drugove pokojnog dječaka.

hayat.ba