ČIST LOPOVLUK, SRAM VAS BILO! Fanovi besni nakon koncerta Vesne Zmijanac, napali je na mrežama, a ona im OVAKO odgovorila! ŠOK!

Showbizz

ČIST LOPOVLUK, SRAM VAS BILO! Fanovi besni nakon koncerta Vesne Zmijanac, napali je na mrežama, a ona im OVAKO odgovorila! ŠOK!

Vesna Zmijanac održala je koncert u Beogradu, a njeni fanovi su se razbesneli nakon istog.

Naime, Vesna je u martu 2020. godine otkazala koncert zbog pandemije korona virusa, a ovim koncertom koji je sada održala koncertom trebalo je da se oduži i svojoj publici koja je tada u martu kupila karte i nije ih vratila.

Međutim, kako su neki nezadovoljni fanovi naveli njih sada niko nije obavestio da će se dugo očekivani koncert održati, te su svoj bes iskazali preko društvenih mreža.

Devojka kojoj se to desilo, otvoreno je postavila pitanje na mrežama “da li ovo znači da je propustila koncert za koji je kupila kartu”, na šta joj je pevačica podrugljivo odgovorila.

– Pa jesmo li mi koji smo još u 2020. kupili karte za koncert koji je trebalo da se održi u martu iste godine, ali je odložen zbog korone, propustili isti – pitala je devojka, začuđenja da je koncerta uopšte bilo, jer nigde nije videla reklamu za isti.

– Da srce – napisala je Vesna koja čini se uopšte nije marila što je došlo do propusta, na šta je devojka burno odreagovala.

– Sram vas bilo, ako uopšte umete da se sramite. Mi smo vam naš novac znači poklonili i još se srd**e sa nama. Kako to mislite da ne treba da se reklamirate. Treba li u pasulj da gledamo pa da znamo kad će se koncert održati. Čist lopovluk, želim svoj novac natrag – napisala je ona, a onda su se u polemiku uključili i drugi Vesnini fanovi.

– Nije u redu. Mnogi su kupili karte za koncert, a vi ih niste udostojili ni obaveštenja. Zahvaljujući publici postojite, a kako ste im vratili – nadovezala se druga gospođa na Instagramu.

Kurir.rs/M.M.