(VIDEO)KAD SAM GLEDALA NJIHOV KLIP, VIDELA SAM LJUBAV: Aleks ŠOKIRALA sve svojim priznanjem o Dejanu i Sandri!

Showbizz

KAD SAM GLEDALA NJIHOV KLIP, VIDELA SAM LJUBAV: Aleks ŠOKIRALA sve svojim priznanjem o Dejanu i Sandri!

U današnjoj emisiji “Gledanje snimaka”, koju vodi vodteljka Ivana Šopić, pušten je video-klip razgovora Sandre Rešić i Mikija Đuričića koji su komentarisali odnos Aleksandre Nikolić i Dejana Dragoejvića. Voditeljka je dala reč Sandri Rešić, Aleksandri Nikolić, Lepom Mići i Marku Đedoviću.

Malo sam ljuta zato što mislim da nije stao da popriča sa mnom ni pet minuta – iznela je Sandra.

Izjasni se šta misliš – rekao je Menusr.

Ja ne mislim da se MIki šali, mislim da on stavrno misli da je Sandra zaljubljena u Dejana. Ja njemu nisam branila da se druži sa Sandrom, ako mu prija. Ja ću sačekati da vdiim kako će on da se ponaša. Neka se druže, i to je to. Meni je to prošlo kroz glavu, bilo mi je jako čudno to što je otišla u rehab. Nemam pojma da l’ je zaljubljena, videćemo. Kada sam gledala njihov klip, videla sam ljubav – rekla je Aleks.

Vrlo emotivna priča, traje. Ljudi ulaze iz veze u vezu. Ne msilim da je Dejanu potrebna nikakva mama, ona je starija od njega dest godina. Njemu je maam dovoljna! Ona ej njemu prijtelj, ako se zaljubio u nju, on je bolestan čovek. Čovek se prvo zaljubljuje u figuru fizičku pa onda u sve osatlo. Ja sam za to da oni budu večni prijatelji, sve ostalo je za mene budalaština! – rekao je Mića.

Od kada si ti primetila promenu i da li je to bilo posle ljubavnog klipa Sandre i Dejana ? – upitala je Ivana.

Ne verujem da bi Dejan radio bilo šta zbog rijalitija. Videćemo šta će biti, ima još pet meseci – dodala je Aleks.

Dejan nije bio tvoj prvi pik. Ja ljubavi na prvi, drugi, treći pik ne prizjaem – rekao je Miki.
Ja sam napolju još rekla da je on meni simpatičan. Kada sam ušla u razgovor sa njim, shavtila sam da mi prija – rekla je Aleks.

Kad popusti strast, ljubav puca. Ako pšominju emociju, onda prvo treba da budu drugovi pa sve osatlo. Ne možemo strast nazivati ljubavlju! – zaključio je Đedović.

Detaljnije u nastavku teksta.

pink.rs