MAJKA I ĆERKA RASKINULE S MOMCIMA: Ceca i Anastasija ovako su nekad pričale o Bogdanu i Đorđu, pa pao PRIJATELJSKI rastanak

Showbizz

MAJKA I ĆERKA RASKINULE S MOMCIMA: Ceca i Anastasija ovako su nekad pričale o Bogdanu i Đorđu, pa pao PRIJATELJSKI rastanak

Pevačica i ćerka Cece Ražnatović, Anastasija raskinula je sa dugogodišnjim dečkom Đorđem Kuljićem.

Njih dvoje su naime zbog poslovnih obaveza i razdvojenosti rešili da stave tačku na ljubavnu romansu koja je trajala pet godina. Njih dvoje su krajem 2021. godine kupili zajednički stan, ali zajednički život ipak nije bio dugog daha.

Raskid je stvar zajedničkog dogovora Anastasije i njenog dečka, a pošto nema reči o postojanju trećih osoba – Anastasija i Đorđe su se krajnje prijateljski razišli.

Anastasija i Đorđe inače su uplovili u vezu kada je ona imala 18 godina.

“Đorđe ne želi da bude u medijima, ne bavi se poslom koji podrazumeva javnost i nema potrebe da se eksponira preko mene, niti to želi. Poštujem njegovu odluku, a i sama verujem da je bolje da bar taj deo života sačuvam za nas dvoje”, pričala je jednom prilikom.

Inače, Anastasijina majka Svetlana Ceca Ražnatović nedavno je raskinula sa dečkom Bogdanom Srejovićem. Svetlana i Bogdan su provodili mnogo vremena zajedno, a određene trenutke ljubavne priče su prikazivali na društvenim mrežama.

“Više nismo u vezi, ali bićemo prijatelji do kraja života”, izjavila je Ceca za medije kada je raskinula sa momkom biznismenom.

“Godišnjica nam je 18. decembra… Nama je svaki dan kao godišnjica. Meni je u mojoj vezi jako lepo, srećna sam i zadovoljna. On takođe, a to je u stvari najbitnije. Nama taj dan ništa posebno neće značiti više, nego svi ovi ostali koji su za nama”, pričala je Ceca dok je bila u vezi sa Bogdanom.

Kurir.rs/K.Đ.