4 ZNAKA HOROSKOPA KOJI ĆE VAM ISISATI ENERGIJU DO ZADNJE KAPI: Uvijek kukaju i ogorčeni su na sve i svašta

Zanimljivosti

4 ZNAKA HOROSKOPA KOJI ĆE VAM ISISATI ENERGIJU DO ZADNJE KAPI: Uvijek kukaju i ogorčeni su na sve i svašta

Svaki horoskopski znak ima svoje vrline, ali i mane kojih nije svestan. Neke ljude često nazivamo energetskim vampirima, a njihov uticaj ume da bude prililčno snažan, čak i kad provedemo jako kratko vrijeme sa njima. Astrologija otkriva koji znaci mogu da vam isisaju svu moguću energiju, toliko da se nakon komunikacije sa njima osjećate potpuno umorno, slomljeno i razoreno.

Bik

Među ljudima ovog znaka ima mnogo energetskih vampira. Uvijek su nezadovoljni svime i ljutito raspravljaju o drugim ljudima, raduju se neuspesima, uvek im se čini da su uvređeni. Oni zahtevaju stalnu pažnju od drugih ljudi, bukvalno ne dozvoljavaju drugima da “žive u miru”, posebno rođacima i kolegama. Oni takođe mogu da eksplodiraju u svom ogorčenju ako im se ne sviđa ono što se dešava i ako nije po njihovom planu. Nakon komunikacije sa Bikom, osjetićete moralnu iscrpljenost i energija će vam pasti.

Rak

Ovi ljudi se u svemu oslanjaju na druge, žele da se osjećaju bezbedno. Potrebna im je podrška i razumijevanje, učešće i pomoć, vole da uveličaju svoje probleme i stalno razgovaraju o njima. Često negoduju i kukaju. Teško je živjeti sa njima, stalno ih treba podržavati i slušati. Često pokušavaju da iskoriste tuđu energiju i emocionalne resurse, lako mogu da prebace krivicu i odgovornost na vas.

Djevica

Kritika drugih je njihovo uobičajeno i voljeno stanje, ali su samouvjereni i ne žale što su rekli istinu u oči čovjeka, jer to je njihova istina, tako treba i u svemu su u pravu. Kako će njihove reči i postupci odjeknuti u duši drugog čovjeka, njih nije briga. Ne smatraju sebe krivima ni za šta, ne priznaju svoje greške, veoma su uporni i to iscrpljuje rođake i prijatelje. Praktični perfekcionisti i kritičari, oni uvijek vide i primećuju nedostatke drugih, pričaju o tome ljudima. Ne primećuju svoje negativne kvalitete, potpuno su sigurni da su u svemu u pravu i da sve treba mijenjati kod drugih ljudi.

Strijelac

Strijelčevi vole da se udube u emocije drugih osoba i razumiju kako oni žive, a kada shvate, nisu zainteresovani i odbijaju da komuniciraju. Ako vam se čini da se on skrasio sa vama, da izražava prijateljsku komunikaciju i da možete računati na njega, onda to nije tako, samo izgleda da jeste. Strijelčevi naglo i bez objašnjenja prekidaju sve odnose i komunikaciju, ne vezuju se iskreno za osobu. U slučaju neuspjeha, oni će uveličati vaše greške i učiniće da se osjećate inferiorno i neuspješno.

novi.ba/MONDO