POZNATI PAR KRENUO NA VENČANJE: Sloba Radanović i Jelena spremni da izgovore DA na OVOM SVETOM MESTU, ni sneg ih nije SPREČIO FOTO

Showbizz

POZNATI PAR KRENUO NA VENČANJE: Sloba Radanović i Jelena spremni da izgovore DA na OVOM SVETOM MESTU, ni sneg ih nije SPREČIO FOTO

Pevač Slobodan Radanović i njegova izabranica Jelena krenuli su u manastir Svete Trojice u Dubnici gde će obaviti venčanje.

Njih dvoje sudbonosno “da” izgovaraju u blizini Nove Varoši na Svetog Trifuna, odnosno na Dan zaljubljenih. Poznati par nije sprečio ni sneg koji je zatrpao to mesto.

Jelena je nosila belu haljinu do članaka sa karnerima, koju je uparila uz dugački beli veo i salonke u istoj boji, dok je Sloba odabrao crno svečano odelo.

Slobina majka u kolicima prisustvuje ceremoniji.

Inače, pomenuti manastir izgrađen je 1422. godine i u njemu je patrijarh Arsenije Čarnojević proveo zimu pred Veliku Seobu Srba 1690. godine.

Sloba pravi venčanje za najuži krug ljudi, a prisustvuju mu samo bliski članovi porodica Radanović i Đuričanin, kao i Jelenina deca iz prethodnog braka. Pevaču kumuje njegov menadžer Goran Lečić, dok je Jeleni kuma njena najbolja drugarica Mira.

Podsetimo, pevač je bio u braku sa Kristinom Kijom Kockar koju je prevario sa sa Lunom Đoganu u Zadruzi 1. Kija je ušla u taj rijaliti, a odmah po završetku Zadruge, Sloba i Kija u potpisali papire za razvod braka. Razveli su se 7. avgusta 2018. godine.

Kurir.rs/Z.Š.