KARLEUŠA ZA DAN ZALJUBLJENIH ZATRPANA BUKETIMA RUŽA: Jelena slavi LJUBAV, puna joj kuća cveća, a svi se pitaju samo JEDNO! (VIDEO)

Showbizz

KARLEUŠA ZA DAN ZALJUBLJENIH ZATRPANA BUKETIMA RUŽA: Jelena slavi LJUBAV, puna joj kuća cveća, a svi se pitaju samo JEDNO! (VIDEO)

Pevačica Jelena Karleuša objavila je na svoj Instagram profilu fotografiju kojom je zbunila svoje pratioce.

Jelena je pozirala u svetloplavoj haljini u kojoj je naglasila obline, a svuda oko nje bilo je cveće. JK je sedela okružena crvenim ružama, da bi potom objavila i snimak na kom je sebi u aplikaciji stavila oreol iznad glave.

Pevačica nije napisala ko joj je poslao raskošne bukete, ali je Instagram ostao “zatrpan” komentarima o tome ko je Karleuši poslao ovo cveće.

“Prelepa si”, “Srećan ti Dan zaljubljenih”, “Jeco, ti milion ruža a ja nijednu.. nije fer, pošalji mi ti makar jednu”, samo su neki od komentara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Inače, Jelena Karleuša poznata je po svojim modnim kombinacijama, a nedavno se oglasila porukom na Instagramu i objasnila kako se oseća.

“Stil i moda meni dolaze prirodno, ništa ne radim na silu. Ne prilagođavam se trendovima, koristim ih na svoj način. I dok se ceo svet pita kako neobična žena iz daleke Srbije ima tako dobar osećaj da predvidi šta je sledeća velika stvar u modnoj industriji, ja svoje ideje čuvam da bih se uklopila u ovaj svet, inače bih bila proglašena ludom. Moda je umetnost. Vrhunska umetnost je genijalna. Genijalno nije prihvatljivo u moru mediokriteta. Naravno, volim da poziram gola i objavljujem fotografije svoje zadnjice, ali to samo naglašava koliko stila imam kada sam zapravo u odeći”, pisala je JK nedavno.

Kurir.rs/K.Đ.