Hrvatica s milijun pratitelja se veseli nastupu u showu: ‘Ples će mi biti najveći izazov u životu’

Showbizz

Hrvatica s milijun pratitelja se veseli nastupu u showu: ‘Ples će mi biti najveći izazov u životu’

Iznova sam pregledala sve live emisije zadnje sezone i pokušala se pobliže upoznati sa svim plesovima, kako bih se što bolje pripremila, otkrila je Jelena Perić

U novoj sezoni televizijskog natjecanja “Ples sa zvijezdama” gledat ćemo jednu od najuspješnijih domaćih influencerica, Jelenu Perić (30). Jedina je Hrvatica s više od milijun pratitelja na Instagramu, a često je nazivaju “hrvatskom Kim Kardashian”. Međutim, sudjelovanje u showu za Jelenu će biti prvo veće televizijsko iskustvo.

– Moja iskustva na televiziji su bila jako kratka kroz svega nekoliko intervjua. Nikad nisam bila dio sličnog projekta poput ‘Plesa sa zvijezdama’, kao što nikad nisam nastupila na pozornici pred publikom. Mislim da mi je ovo najveći izazov u životu – smatra influencerica.

– U emisiju me privuklo novo iskustvo i želja da naučim sve plesove te dobra zabava. ‘Ples sa zvijezdama’ je moj najdraži show koji sam oduvijek pratila i jako sam sretna što sam dobila priliku i sama biti sudionik – ispričala nam je Jelena te dodala kako se temeljito pripremila za sudjelovanje u showu.

– Iznova sam pregledala sve live emisije zadnje sezone i pokušala se pobliže upoznati sa svim plesovima, kako bih se što bolje pripremila – otkrila je. Jelena je, kako kaže, oduvijek voljela ples.

– Kao mala djevojčica imala sam želju baviti se plesom, ali to se nije ostvarilo. Danas na ples gledam kao na razonodu, i to najčešće kad sam sama doma jer se tako osjećam najslobodnije – kaže Perić.

Najvećim izazovom u natjecanju smatra disciplinu i usvajanje radnih navika plesa.

– S obzirom na to da treniramo svakodnevno, ponekad može doći do zasićenja i izazov je izvući zadnji atom snage i tako tjednima ili mjesecima. Moram priznati da sad više cijenim plesačice i plesače – ističe Jelena. Influencerica i njezin dugogodišnji partner, nogometaš Igor Bubnjić, prije dvije godine su dobili prvo dijete, sinčića Tea. Jelena priznaje da joj teško pada što zbog plesnih probi manje vremena provodi sa sinom.

– Naravno da je ponekad teško ne vidjeti dijete po cijele dane, ali znam da je na sigurnom i da mu ništa ne fali te sam odmah mirnija. Super smo se organizirali, dobila sam podršku da se apsolutno posvetim plesu i treninzima – ispričala je. Dodaje kako je suprug odlično prihvatio njezino sudjelovanje u showu te da su joj obitelj i prijatelji najveća podrška.

– Igor je odmah rekao da je sretan zbog mene te da imam svu njegovu podršku i pomoć. Svi su jako uzbuđeni i jedva čekaju početak showa – rekla je Jelena.

24sata