CRNA TAČKA KOD ALIBUNARA ODNELA JOŠ 5 ŽIVOTA: Mesto gde su preksinoć poginula dva druga, meštani pamte se po VELIKIM NESREĆAMA

Region

CRNA TAČKA KOD ALIBUNARA ODNELA JOŠ 5 ŽIVOTA: Mesto gde su preksinoć poginula dva druga, meštani pamte se po VELIKIM NESREĆAMA

Saobraćajna nesreća koja se dogodila preksinoć na ulasku u Alibunar, u kojoj su poginuli Zoran Aćimović (32) i Vladimir Milojević (30), nije prvi ovakav udes koji je potresao meštane ovog mesta.

Naime, Dragan Mladen (44), Vladimir Topić (37) i Danijela Čolović (42) poginuli su 2017. godine kada se njihov džip „folksvagen tuareg” stranih tablica velikom brzinom zakucao u bager. Od siline udarca džip se zapalio, a putnici koji su se nalazili u njemu su izgoreli, dok se bager prevrnuo.

– Pretpostavlja se da je uzrok nesreće neprilagođena brzina. Mladen i Čolovićeva sedeli su napred, dok se Topić nalazio na zadnjem sedištu. Prizor je bio stravičan, oba vozila su potpuno uništena. Bager težak nekoliko tona prevrnuo se od siline udarca i ostalo je udubljenje na putu – rekao je izvor tada.

Inače, ova nesreća se desila na istoj deonici puta, na ulasku u Alibunar, na kojoj se i u noći između subote i nedelje desila tragedija.

– Strašno je što su se ove dve nesreće desile maltene na istom mestu i to na gotovo identičan način! Oba automobila su se otpozadi zakucala u radne mašine, pa se zapalila. Užaj jedan, ježimo se – pričaju nam meštani.

Meštani Alibunara pamte još jednu sličnu tragediju. Naime, godinu dana pre nesreće iz 2017. godine, Ilija Lopardija (65) i Sonja Rakić (25) poginuli su u saobraćajnoj nesreći kada se atomobil BMW X5 zakucao u traktorsku prikolicu. Tada su povređeni Danica Rakić (53), Sonjina majka i Ognjen Rakić (21), Sonjin brat.

Meštani su skrenuli pažnju na to da su se sve tri nesreće dogodile na isti način i to baš na istoj deonici puta, nedaleko od pružnog prelaza na ulasku u Alibunar.

pink.rs