Lucija Lugomer u šarenoj minici iznenadila obožavatelje: ‘Na tebi sve izgleda tako savršeno’

Showbizz

Lucija Lugomer u šarenoj minici iznenadila obožavatelje: ‘Na tebi sve izgleda tako savršeno’

Lucija je kombinacijom oduševila svoje pratitelje pa su se u komentarima zaredali samo komplimenti na njen stil, ali i izgled, a mnoge je kombinacijom boja podsjetila na proljeće

Plus size model Lucija Lugomer (28) na svom Instagramu je objavila fotografiju u šarenoj odjevnoj kombinaciji, a svi su pohvali da joj sjajno stoji minica.

– Tko kaže da se ljudi ne mijenjaju i tko kaže da se Lucija ne može zaljubiti u boje? – napisala je uz fotografiju.

Lucija je kombinacijom oduševila svoje pratitelje pa su se u komentarima zaredali samo komplimenti na njen stil, ali i izgled.

– Divna si i super ti ove boje stoje – napisala je pratiteljica, dok je druga komentirala da je bojama podsjetila na proljeće.

– Dakle, draga Lucija, kako sve izgleda savršeno na tebi – nizali su se komplimenti.

Lucija je nedavno obavijestila pratitelje na društvenim mrežama da će sudjelovati u novoj sezoni showa ‘Ples sa zvijezdama’. Čini se da su probe u punom jeku, jer je Lucija podijelila fotku svojih bolnih stopala i izrazila svoje poštovanje prema plesačima.

Svoje prisustvovanje u showu potvrdile su splitska pjevačica i pobjednica ‘Dore’, Albina Grčić (23) i Domenica Žuvela (29), te zgodni Brazilac Pedro Soltz (36).

24sata