DVA DRUGA ZAJEDNO OTIŠLA U SMRT! Oni su nastradali u nesreći kod Alibunara: ŽIVI IZGORELI U AUTOMOBILU BUKTINJI (FOTO)

Region

DVA DRUGA ZAJEDNO OTIŠLA U SMRT! Oni su nastradali u nesreći kod Alibunara: ŽIVI IZGORELI U AUTOMOBILU BUKTINJI (FOTO)

U saobraćajnoj nesreći koja se oko ponoći dogodila na ulazu u Alibunar iz pravca Vladimirovca nastradali su Zoran A. i Vladimir M.

Tragedija se dogodila kada je automobil, kojim je upravljao muškarac iz Alibunara Zoran A. (32), iz zasad nepoznatih razloga naleteo na traktor sa plugom, koji se kretao.

Vladimirove komšije su u šoku i za nastradalog mladića imaju samo reči hvale.

– Jako dobar dobar dečko iz divne i skromne porodice. On je bio konobar u jednom kafiću ovde. Ovo je je velika tragedija za naše malo mesto – rekao je komšija za beogradske medije.

Iz razgovora sa komšijama saznali smo da je vozač traktora E.T. rekao da je video kako mu se auto približava velikom brzinom i da su pokušali da ga obiđu sa desne strane, te da su se tada zakucali u njega.

– Oni su svi drugari i poznanici. Dečko koji je vozio traktor od siline udarca izleteo je kroz šoferku ali je brzo došao sebi. On je spasao njih troje koji su sedeli pozadi. Izvukao ih je iz plamena – rekle su komšije.

Povređena devojka u teškom stanju

U udesu povređeno je još troje ljudi Č.S. I I.V. Zadobili su lakše povrede i A.J. (20) koja je u teškom stanju.

– Ona je sedela na zadnjem sedištu i zadobila je teške povrede. Ima frakturu lobanje, izvađena joj je slezina, nije u svesnom stanju i ne može samostalno da diše. Životno je ugrožena. Čeka se bilo koje poboljšanje zdravstvenog stanja kako bi mogli da je trasportuju za Beograd – saznaje Kurir.

Njen otac je kratko potvrdio da devojka nije dobro.

– Nije dobro. Nemojte molim vas, ne možemo da pričamo – rekao je on.

pink.rs