Snježana Schillinger čestitala je sinu rođendan: ‘Imala sam 22 kad sam ga rodila, moj ponos’

Svijet

Snježana Schillinger čestitala je sinu rođendan: ‘Imala sam 22 kad sam ga rodila, moj ponos’

Poduzetnica je u objavi na Instagramu ispričala emotivnu anegdotu, ali u komentarima su mnogi njeni pratitelji primijetili kako joj je sin prekrasan muškarac

Poduzetnica Snježana Schillinger (50) na Instagramu je čestitala sinu rođendan i prisjetila se jedne anegdote zbog koje je ponosna na svoga sina Dinu Mehuna (28).

– Ja sam imala 22 godine, on se rodio, ja sam imala 44 godine, a on 22 kada je zaštitnički ušao u klub, dok sam ja plesala sa svojom ekipom u koreografiji mojih gayeva, i stao kao Kevin Costner pored mene u slavnom ‘Bodyguardu’. Hladan kao viski s ledom i rekao ‘Mama kasno je, na štiklama si, bole te noge, nećeš naći taxi poslije, ja sam parkirao ispred ulaza idemo doma!’ – ispričala je Snježana.

– Ljubav materina lukava. Zahvalna sam na mnogo toga u životu, ali sam najzahvalnija što si baš mene izabrao da ti budem mama. Dino, mamin najveći ponos i životni uspjeh. – dodala je i označila sina u objavi.

U komentarima su njeni pratitelji pisali kako joj je sin prekrasan muškarac, a čestitale su mu i pjevačica Nina Badrić (49), Ana Gruica Uglešić (39) i Ecija Ivušić (35).

Dinu je Snježana dobila u braku s prvim suprugom Zoranom, a prošle godine se udala treći puta za austrijskog poduzetnika Franza Schillingera. Snježana često objavljuje fotografije iz privatnog života pa se tako često pohvali koliko je sretna u braku s novim suprugom.

24sata