Sin (12) joj umro, a onda je sanjala ČUDAN san: Dve nedelje kasnije, život joj se potpuno PREOKRENUO

Region

Sin (12) joj umro, a onda je sanjala ČUDAN san: Dve nedelje kasnije, život joj se potpuno PREOKRENUO

Njujorčanka Kinder Strong bila je na izmaku snaga. Otkriveno je da sin Džasija boluje od raka. Dvanaestogodišnji dečak nikad nije imao većih problema sa zdravljem. Živeo je kao sva druga deca, išao u školu, igrao se. Jedino je želeo da, iako ima mlađu sestru Mikaelu, ima i mlađeg brata s kojim bi se po ceo dan zabavljao.

Majka je radila dan i noć, otac takođe da Džasiji prikupe novac za lečenje iako su znali da je rak uznapredovao i da će se teško izvući. Otac i majka su se mnogo voleli i sve ovo im je užasno teško padalo, ali borili su se.

12-godišnji Džasija je preminuo. Majka je tada sedela pored njega u bolnici. Držala mu je ruku do poslednjeg trenutka.

Naredne noći nije mogla da spava, a one druge, uspela je da zaspi zahvaljujući sredstvima za smirenje. Te noći sanjala je da se Džasija igra sa mlađim bratom! Lice bebe nije mogla da vidi, samo je videla kako preminuli sin nosi brata po kući i smeje se.

Probudila se uplakana i otišla u toku dana da sahrani dečaka. Na grobu mu je obećala da će svaki dan misliti na njega, da će cela porodica živeti u sećanju na Džasiju. Dve nedelje kasnije otišla je kod ginekologa na rutinski pregled ni ne sluteći da će joj on saopštiti najlepšu vest.

– Samo me je pogledao i rekao “Pa, vi ste trudni. Da li ste očekivali ovo”. Ja sam počela da se tresem i plačem od sreće i tuge u isto vreme. Nismo muž i ja planirali sve ovo, desilo se spontano dva meseca pre smrti Džasije. Nisam znala kako da sve ovo prihvatim. Znala sam samo da ću dete roditi i da mi je Džasija kroz taj san poručio da se život nastavlja i posle njega i da ćemo mu muž i ja ipak ispuniti najveću želju – rekla je Kinder.

Žena je došla kući i saopštila mužu i ćerki Mikaeli radosne vesti. Svi su plakali preplavljeni emocijama. Nisu verovali u ovo čudo. Nekoliko meseci kasnije, rodio se dečak, mali Kameron. Kinder je svesna da se ovo nije dogodilo bez upliva prsta sudbine.

– Kamerona sam dobila u najtežem momentu života kao znak od Boga da preko njega premostim najveću tugu. Sasvim sam sigurna da nisam otkrila da sam trudna, da bih se teško u životu izvukla sa gubitkom sina – rekla je Kinder Strong. (objektiv.rs)