Komšija nasrnuo na Andreu dok je SPAVALA: Njena sestra otkrila UMOBOLNE detalje

Region

Komšija nasrnuo na Andreu dok je SPAVALA: Njena sestra otkrila UMOBOLNE detalje

Mlada majka Andrea Navaro (36) bori se za život u bolnici u argentinskoj Katamarki nakon što joj je maloletni komšija zadao 35 uboda nožem dok je spavala, a sve sbog toga da bi joj ukrao mobilni telefon.

Incident se dogodio u nedelju rano ujutru u kući žrtve na jugu Katamarke. U trenutku dok je Andrea spavala, 17-godišnjak je preskočio ogradu i provalio u stan. Kada je ušao u njenu sobu, žena se probudila, a on je verovatno iz straha da ga ne otkrije, potegao nož i počeo nekontrolisano da je ubada.

U međuvremenu je otkiveno da Andrea, medicinska sestra na odeljenju za dečju hemoterapiju u Katamarki poznaje agresora od svoje pete godine, jer su oboje kao deca živeli u istom kraju.

Nakon krađe telefona mladić je pobegao, a ostale komšije su srećom čule vriske i odmah su pozvali policiju i hitnu pomoć. Žrtva je na vreme prebačena u bolnicu, gde su lekari uspeli da je vrate u život.

– Andrea je lucidna, ali vrlo malo govori. Pluća su joj ugrožena, celo telo joj je povređeno. Imala je čak ubode i na šakama i stopalima – rekla je njena sestra Sandra.

Policija je vrlo brzo uhapsila maloletnika, koji je nakon napada skinuo sa sebe krvavu odeću, stavio je na pranje, istuširao se i zaspao, prenosi Tiempo de San Juan.

– Pronađen je kako spava sa nožem pokraj sebe i telefonom moje sestre koji je prethodno ukrao – rekla je Andreina sestra. (objektiv.rs)