(VIDEO) CAR JE IMAO VIŠE OSEĆANJA PREMA DEJANU! David OSUO paljbu po Dalili, nije birao reči o Caru, a evo šta misli o novoj snajki

Showbizz

(VIDEO) CAR JE IMAO VIŠE OSEĆANJA PREMA DEJANU! David OSUO paljbu po Dalili, nije birao reči o Caru, a evo šta misli o novoj snajki

Majku i brata Dejana Dragojevića, Biljanu i Davida Dragojevića, bili su Dejanova podrška u studiju, a David je odmah prokomentarisao Cara.

– Ceo intervju mi je prazna priča. On gleda da je opravda, ne zna ni on zašto.

– On je pre imao cilj da ga smiri, dok je ona namerno govorila svakakve stvari.

– Dečko je smršao 20 kilograma, pa mu ona kaže da su mu se osušila usta. Ona može da priča samo bajke…Ne može ona od sebe da napravi da nije manipulator, rekla je da je Dejan kriv. On (Dejan) nije znao gde je levo. Car je više imao osećanja prema Dejanu, nego ona – rekao je David.

– Da li Car ima stvarno osećanja prema njoj?

– Meni je to ozbiljna priča i ne verujem u tu ljubav. Sve je na silu, a tu ima njegove šminke – rekao je Saletov prijatelj.

– Da li se Car boji da Dalila, na kraju balade, Dejana voli – pitala je Dušica.

– Car zna kakva je Dalila. Rekao je da mu je sve uzela…Super su mi ovako i vidim da mu prija – rekao je David.

– Kako vam deluje romantika Aleksandre i Dejana? – pitala je voditeljka.

– Slatki su mi baš, lepo ih je videti – rekao je David.

– Da li ste vi primetili ranije da će tu nešto biti? – nastavila je Dušica. – Iskreno nisam, ali lep su mi par, slatki su – odgovorila je Biljana.

– Meni je lepo da ga vidim ovako, nasmejan je, srećam. U početku je bežao,. ali je shvatio da mu prija, sad je zhagrli, poljubi. Videli smo kako Dalila reaguje na sve, na oči bi progovorila – rekao je David.

– Ima masku neku i ne skida je, sada kao da pravi neki film u glavi – dodao je Saletov prijatelj.

– Slaže ona kockice sada, unapred razmišlja šta će i kako će. Ako je Car nešto izvređa, kako će prići njima i diskvalifikovati njega, tačno zna šta radi. Ranije je govorila kako ona može u čoveku da probudi mržnju i da uradi sve da je ponovo zavoli. Njemu se poklopila energija sa Aleks, ona je tiha i mirna, to mu nenormalno prija posle svega – nastavio je David.

– Ona ima tu neku lošu energiju i ona sa Carem neće biti bolja. Sve što je radio Dejan, radiće i on. Jedina razlika je što će Filip krenuti i na nju, a Dejan to nikada nije – dodala je Biljana.

(kurir.rs)