(VIDEO)TRESE SE BELA KUĆA OD NJIHOVE SVAĐE! Mića objasnio Mensuru kako se SROZAO zbog veze sa Milicom, on pao u vatru, pa skočio kao OPAREN!

Showbizz

TRESE SE BELA KUĆA OD NJIHOVE SVAĐE! Mića objasnio Mensuru kako se SROZAO zbog veze sa Milicom, on pao u vatru, pa skočio kao OPAREN!

Podela budžeta Lepog Miće i dalje traje, a ovonedeljni vođa redom komentariše sve zadrugare:

Mensur je neko sa kim sam imao najbolje, pa najgore odnose. U poslednje vreme osećam njegovo nepoštovanje i netrpeljivost. Kada ti brat, sestra, majka i prijatelji kažu da veza sa Milicom nije u redu i da treba da je ostaviš, ti i dalje gineš za nju, koštaš samog sebe. Da nemaš nju, bio bi vedar i šarmantan, družio bi se sa devojkama, imaš 25 godina. Mensur govori iz glave Milice Veselinović. Mensur, sam muljaš stvari, sam si se sebi pos*ao na glavu. Zajedno ste sve najgore što postoji – komentarisao je Mića.

Da li mi ugrožavamo vas? Nikada mi to neće biti jasno – pobunio se Mensur.
Uvek si skakao na druge zbog nje, samo zato što ti je ona rekla. Ja ću da kažem zašto je ona lažov… Na klipu vidimo da si nešto rekla, a onda poričeš. Milan uđe i kaže da si nešto rekla, ti kažeš da je laž – nastavio je Mića.

Ja nisam došao u rijaliti da se ženim, ne moraš više ništa o meni da pričaš, baci mi budžet i to je to – besneo je Mensur.
Mateja je neko ko je ovde već drugu godinu, ko je ostavio utisak lepog, pametnog dečka. Neke stvari radi vrlo pametno i ja to cenim. Eksplozivan je, vidi se da ne može da sakrije ono što misli. Zameram mu što ne vodi računa o drugoj osobi nakon raskida – nastavio je Mića.

U video – prilogu pogledajte detaljnije.

pink.rs