(VIDEO)ISPITUJE SVOJU SE*SUALNOST SA MATOROM? Mića stavio Marijanu na stub srama, nabrajao njene brojne RIJALITI AFERE, pa je ponizio za sva vremena!

Showbizz

Nije znala šta ju je snašlo!

Podela budžeta Lepog Miće i dalje traje, a on je potpuno iskreno komentarisao ponašanje zadrugara:

Nevena Savić je neko ko nije ispoštovao mene i kodekse prijateljstva. Nevena je klasičan primer nepoštovanja prijatelja i nekog ko ti želi dobro. Zarad svog interesa je zgazila neke principe. Kao rođenom detetu sam joj rekao šta da ne radi i sad je doživela ono što jeste. U međuvremenu je prestala sa mnom i da komunicira. Kad je dobila pedalu, dozvala se pameti. Zola je bio iskren, rekao je da nije spreman za vezu sa tobom. Zbog njegove ki*e zgazila si prijateljstvo. Nemoj da tražiš vezu na silu, pokaži dostojanstvo. Ovo sa Zolom nisi morala da radiš, to je tvoj izbor i luksuz – komentarisao je Mića.

Marijana Zonjić… Ona je isto neko ko ne poštuje nikoga. Pokušava da posvađa Matoru i mene, ja sam joj rekao da će dobiti osudu, bude li se ponašala kao Mc Aleks. Marijana Zonjić mene nije poslušala nikada… Bane Čolak, Kendi, Toma Panić, Adam Đogani, da li da nabrajam dalje? Priznajte šta ste. Sviđa ti se Janjuš, sviđa ti se Mensur, u kombinaciji sa Carem, onda borba za Dejana, a onda mirna luka sa Matorom. Odjednom razmišlja šta je. Biću jako prost, Marijana Zonjić je primila dovoljno nekih stvari, a onda ispituje svoju se*sualnost – nastavio je Mića.

To je prošlo Aleks, zato što sam se zaljubila u nju, ali drugima neće. Zato sada nećemo imati nikakav kontakt – ubacila se Matora.

U video – prilogu pogledajte detaljnije.

pink.rs