Našla u sandučetu poruku da je IDIOT: Umesto da ćuti, krenula je u OSVETU

Zanimljivosti

Našla u sandučetu poruku da je IDIOT: Umesto da ćuti, krenula je u OSVETU

Žena iz Engleske je bila zapanjena kada je u ponedeljak u poštanskom sandučetu zatekla poruku u kojoj piše da je “idiot” zbog načina na koji se parkira. To nije imalo nikakvog smisla jer uopšte nema auto, pa je Debora Monro (28) zahtevala od pošiljaoca da joj to kaže u lice, prenosi Miror.

– NE parkiraj na ulazu ili ću te prijaviti stanodavcu + policiji to je protiv zakona idiote – glasila je ne preterano pismena, ali besna poruka.

Debora je sada podelila belešku na društvenim mrežama u pokušaju da osramoti osobu koja ju je napisala i natera je da joj odgovori, pa je buka koju je podigla stigla i do lokalnih portala u Stouku.

– Ko god da je ovo postavio na moja vrata, ja nemam auto, a ti si idiot. Molim vas, dođite, pokucajte mi na vrata, uzmite svoju glupu poruku i razgovarajte sa ljudima licem u lice. Za koga god da je ovo, ostavite auto gde jeste – rekla je žena.

Prema njoj, automobil koji je napravio navodni prekršaj bio je parkiran blizu ulaza u popločanu uličicu, ali nije stvarao veću prepreku.

– Iskreno mislim da je trebalo da ostave poruku na automobilu te osobe. Ili to, ili da je pokucao i pitao me da li je to moj auto. Ja trenutno ne vozim, tako da činjenica da su to napisali bez tačnog znanja govori o nezrelosti – rekla je ona. (objektiv.rs)