Kaća Živković: Sanja ne želi da se izvini, a ja ne želim da gostujem tamo gde me vređaju i omalovažavaju

Showbizz

Ne želim da se bavim njenom psihoanalizom, ali ovo sto je uradila nije sigurno slučajno, već sa nekom namerom samo njoj poznatom – rekla nam je pevačica

Popularna pevačica Katarina Živković odlučna je da ubuduće neće gostovati u emisiji “Magazin In”, kod voditeljke Sanje Marinković, nakon što joj je isekla izjavu u emisiji, pa ju je optužila da omalovažava goste zbog čega je tražila da joj se Sanja javno izvini, što voditeljka nije učinila.

Katarina je istakla da se nije čula sa Sanjom, ali da je voditeljka kontaktirala njenog menadžera, a tvrdi da je Sanjin postupak, izbacivanje njene izjave, kako je rekla, podmuklo i drsko, uprkos njenom objašnjenju da je emisija skraćena zbog minutaže i bez ikakve zle namere.

– Šta da kažem, njena odbrana u vidu odgovora da u svojoj autorskoj emisiji, od čak 70 minuta trajanja, nije za shodno našla da uključi moj odgovor na tako ozbiljnu temu i čak ne želi da se javno izvini, a ostavila je svoje pitanje… – počela je priču Kaća za Telegraf JETSET,

– Htela je da ostane po njenom, da su sve pevačice glupe i nemoralne, a isekla odgovor da glupih i nemoralnih ima u svim profesijama, čak i među voditeljima. Krajnje drsko i podmuklo – rekla nam je Katarina.

– Ne želim da se bavim njenom psihoanalizom, ali ovo sto je uradila nije sigurno slučajno, već sa nekom namerom samo njoj poznatom – ispričala je pevačia.

Katrina nije dobila izvinjenje, zbog čega ne želi da gostuje ubuduće kod Sanje u emisiji.

– Neću više gostovati u njenoj emisiji, ne želi da se izvini, a ja ne želim da gostujem tamo gde me vređaju i omalovažavaju. Uvek sam se odazivala iz poštovanja prema Pinku i čelnim ljudima televizije – zaključila je Živkovićeva.

telegraf.rs