(VIDEO)VEZA NAM JE POČELA ZDRAVO, OSIM ŠTO SAM BILA U BRAKU!’ Dalila otkrila da se zbog Cara najviše PROMENILA, pa priznala da priželjkuje odnos, koji su imali na SAMOM POČETKU!

Showbizz

VEZA NAM JE POČELA ZDRAVO, OSIM ŠTO SAM BILA U BRAKU!’ Dalila otkrila da se zbog Cara najviše PROMENILA, pa priznala da priželjkuje odnos, koji su imali na SAMOM POČETKU!

U toku je emisija “Pitanja novinara”. Darko Tanasijević nastavio je da postavlja pitanja Dalili Dragojević i Filipu Caru.

Dalila, znam neke tvoje bivše momke, da li si se ikada trudila ovako kao što se tudiš oko Filipa? Da li s ikada ovoliko menjala sebe da bi nekome bila dobra ili još bolja? – pitao je Darko Tanasijević.
Ne, stvarno niko nije tražio promene kod mene. Napolju se prilagođavam i sama uvidim i kroz ljubav se sma menjaš. Nisam zahtevala nešto specijalno od svojih bivših partnera. Što se tiče Filipa trudim se i verujem da sve ovo kad bi se izdešavalo napolju, da bi se završilo na normalan način i ne bi dolazilo do konflikta i uvreda. Bivše veze sam uvek završavala na najnormalniji način, ali sam uvek ostavljala dobar utisak kod svih bivših momaka i nisam neko ko ih pamti po lošem. Desila se ta zaljubljenost, osoba koju sam povredila i koja je mene povredila, teško je bilo izbalansirati. U tim trenutcima je za mene to bilo kobno, izgubila sam se u svemu. Trudila sam se da galopiram sa štiklama, kao da sam osvojila ne znam ni ja šta. Trudila sma se da prikrijem bol tako što ću biti ponosna i ne pokazati da me je neki Filipov postupak povredio, a na kraju je sve to eksplodirao. Pojavio se Filip, pokušao da sve vrati u normalnu i postala am svesna svojih grešaka, idem dalje i gledam sebe. Trudim se da ispravim sve svoje pogrešne postupke, jer ja nisam to što se dešavalo poslednih mesec dana. Radim na sebi i radiću na sebi. Ne mora da bude konstatno ljubavni odnos, bitno mi je da budemo nasmejani kao na početku – pričala je ona.

Treba samo neki period da prođe i ja sam pokušavao da objasnim ljudima, nisam mogao da kažem kako se osećam. Žena koja je bila spremna da stavi sebe na stub srama, odbacila ceo život zbog mene, a ja nisam bio zadovoljan i odbacio sam je na takav način. Koliko god da sam surov, ima u meni neki ljudskosti. Celo vreme jesam imao emociju prema njoj. Budem spremna da joj dam ruku i ona meni, i ona je trebala da pređe preko nekih stvari. Umesto da funkcionišemo noprmalno, nema meni nekog, nije ona u opdnosu i taj neko više ne pati. Ovo što smo napravili zadnjih par dana je haos. Treba samo da prođe vreme da se stabilizujemo – dodao je Car.
Naša veza je počela zdravo, osim što sam bila u braku i to je jedina stvar koja je neispravna. Nismo se poljubili, pa rekli da smo u vezi, to je mesec dana sve trajalo. Kad sam videla da ne mogu da se oduprem emocijama i videla da nemam gde, rekla sam i desio se naš prvi poljubac. Kad preraste u neki odnos i gradimo budnućnost, dešavaju se ulasci, ljudi nameštaju poglede i u glavi se sve skupi. Ovo bi sve napolju bilo normalnije i drago mi je što sve ide spontano i nije prisilno. Svaki nas razgovor, poljjubac i odnos se desio spontano, bez da nas neko gura u to sve. Sad smo slobodni i možemo da radimo šta hoćemo, nemamo prepreke koje mogu da nas sputavaju. Sad je došao period da se smirimo, saberemo u tiske i gledamo nas dvoje na način na koji smo bili kad smo ušli. U Filipa nemam poverenje, držim granicu, smatram da može opet da me povredi, ali sad sam spremna. U životu uvek rizikuje, rizikujem i sa ovim odnosom – nastavila je Dragojevićka.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

pink.rs